TIL ANGREP: Videoen som Daily Mirror har fått tak i, viser Blake Fielder-Civil sparke løs på pubverten James King. Foto: faksimile mirror.co.uk
TIL ANGREP: Videoen som Daily Mirror har fått tak i, viser Blake Fielder-Civil sparke løs på pubverten James King. Foto: faksimile mirror.co.ukVis mer

Tatt på fersken av videokamera

Blake Fielder-Civil la seg flat etter angrepet på en pubvert.

SEHER.NO: Amy Winehouses ektemann Blake Fielder-Civil (26) - som har sittet i varetekt siden høsten 2007  - må belage seg på å tilbringe mer tid bak lås og slå.

Da han i forrige uke møtte i retten tiltalt for overfall på en pubvert i 2006, hadde han nemlig ikke noe annet valg enn å erklære seg skyldig.

Politiet la nemlig fram en sjokkerende film fra et overvåkingskamera, som viser Blake sparke løs på pubveten James King (36)!

Se videoen her! (ekstern lenke)

I tillegg til overfallet, erklærte Blake seg skyldig i forsøk på å hindre rettens gang ved å tilby King to millioner kroner pluss en reise utlandet, for å få rettssaken til å bli stoppet.

Amy Winehouse var ifølge Daily Mirror tilstede i retten flere ganger i forrige uke, for å støtte ektemannen. Ifølge tilskuere i salen smilte hun til Blake og formet ordene "jeg elsker deg" lydløst med leppene i løpet av rettsmøtet.

Pubverten King måtte få flere metallplater operert inn i fjeset etter det brutale overfallet, der både Blake og en annen mann gikk til angrep.

Den andre mannen har også innrømmet alt i retten.

I tillegg har to av Blakes kamerater innrømmet å ha hjulpet til med å forsøke å stoppe rettssaken.

Det er ennå ikke kjent når det vil foreligge en endelig dom.

LES OGSÅ: Amys venninne solgte sexvideo