Jessica Alba

Tatt på fersken av datteren

Skuespilleren og ektemannen skulle bare ha litt tid for seg selv. Det gikk ikke helt som planlagt.

AVSLØRER: Cash Warren og Hollywood-skuespiller Jessica Alba røper hemmelighet fra soverommet. Foto: Splash News / NTB
AVSLØRER: Cash Warren og Hollywood-skuespiller Jessica Alba røper hemmelighet fra soverommet. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

I forbindelse med innspillingen av filmen «Fantastic Four» i 2004 skulle Hollywood-stjernen Jessica Alba (40) møte det som fire år senere, i 2008, ble hennes ektemann, Cash Warren (42).

Siden den gang har det tilsynelatende fremdeles forelskede paret fått tre barn sammen, døtrene Honor Marie (12) og Haven (9), og sønnen Hayes (3).

Hollywood-stjernen har tidligere innrømmet at det er mye jobb med barn, og nå kan hun avsløre at det ikke alltid går som man ser for seg på hjemmebane - også under litt alenetid med ektemannen.

Fersket på soverommet

I Albas YouTube-program, «Getting Honest», forteller 40-åringen sammen med ektemannen nå at deres mellomste datter kom litt brått på dem på soverommet, skriver People.

ÆRLIGE: Cash og Jessica deler pinlig hendelse fra soverommet. Foto: Matt Baron/REX/NTB
ÆRLIGE: Cash og Jessica deler pinlig hendelse fra soverommet. Foto: Matt Baron/REX/NTB Vis mer

- Det var det verste, sier Warren, og fortsetter:

- Vi brukte fem minutter på soverommet og lo, og tenkte at jeg kan ikke tro vi akkurat ødela datteren vår. Vi ødela henne akkurat.

Mens ektemannen ser ut til å ha tatt den heller pinlige hendelsen med latter, innrømmer Alba at hun tok til tårene.

- Jeg ringte Koa (Warrens søster journ.anm). Hun er god til å hjelpe oss gjennom utfordringer, og jeg føler hun har en snill, forsiktig sjel, sier 40-åringen.

SLURVETE: Hollywood-skuespilleren Chris Evans delte mer enn han hadde planer om. Nå uttaler han seg etter penis-tabben. Video: Rød Løper/@chrisevans Vis mer

- Lært leksen sin

Bare kort tid etter det kleine øyeblikket gikk Warren ned for å snakke med datteren, og mente de bare måtte eie øyeblikket og ikke late som det ikke hadde skjedd.

- Jeg tror at innen jeg hadde ringt Koa, hadde Haven allerede tekstet henne, forteller skuespilleren.

Ifløge 42-åringen fortalte Haven om hendelsen til «alle».

- Jeg gikk ned og sa at Haven, jeg regner med at det er siste gang du går inn på rommet vårt uten å banke på. Nå banker hun på, det er som hun har lært leksen sin, legger Warren til.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

Om mammarollen

Til tross for noen utfordringer på hjemmebane har imidlertid Alba flere ganger tidligere innrømmet at hun ikke fant seg selv før hun ble mor.

«Da jeg ble mamma, ble jeg endelig den personen jeg egentlig er, som jeg alltid burde ha vært. Det er den mest givende jobben i verden», har hun skrevet på sin egen hjemmeside.

Hun har også fortalt til bladet Health at hun aldri var helt komfortabel med kroppen sin før etter hun hadde født.

- Jeg har brukt mer korte skjørt etter at jeg fikk barn. Tidligere gikk jeg aldri i det. Jeg var veldig usikker på meg selv. Nå føler jeg meg mye mer vel i min egen kropp. Jeg mener, hvem bryr seg? Det er virkelig ikke nødvendig å kaste bort tid på å bekymre seg over noe som egentlig ikke betyr så mye, sa hun.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

LES OGSÅ: Latterliggjøres etter øl-tabbe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer