Jennifer Lopez

Tatt på fersken: - Ser litt rart ut

En spesiell detalj stjal showet på den røde løperen.

MOTEBLEMME: Superstjernen glemte kanskje å se over antrekket før hun gikk ut døren? Her avbildet ved en annen anledning. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
MOTEBLEMME: Superstjernen glemte kanskje å se over antrekket før hun gikk ut døren? Her avbildet ved en annen anledning. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Den siste tiden har det stormet rundt den hete romansen mellom Ben Affleck (49) og Jennifer Lopez (52).

Det hele startet med at de ble observert i hverandres selskap. Bare dét fikk romanseryktene til å herje, og vi ble plutselig dratt rett tilbake til begynnelsen av 2000-tallet - da paret var et av Hollywoods største «it-par».

Denne gangen er det imidlertid ikke romansen som fanger fansens oppmerksomhet.

I helgen dukket nemlig stjernen opp på moteshowet til klesmerket Dolce & Gabbana der en spesiell detalj ved 52-åringens antrekk har skapt overskrifter.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer henne ikke fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Avslørt

Den verdenskjente sangeren delte en rekke bilder fra det stjernespekkede moteshowet, som fant sted i Venezia.

På 52-åringens Instagram-profil fikk fansen se både bilder og videoer av den blomstrete buksen og overdelen sammen med en matchende kappe.

Det er imidlertid det sistnevnte plagget som avslører sangfuglens «blemme».

De plettfire Instagram-bildene skjuler nemlig en prislapp som er langt mer synlig på andre bilder.

PRISLAPP: Lopez antrekk avslørte en annerledes detalj. Foto: IPA / Pa Photos / NTB
PRISLAPP: Lopez antrekk avslørte en annerledes detalj. Foto: IPA / Pa Photos / NTB Vis mer

Idet sangeren skulle stige om bord i en båt, knipset fotografene i vei. Lopez var omringet av sikkerhetsvakter, sminkør og hårstylist, men ingen la tilsynelatende merke til den dinglende papirlappen på artistens antrekk.

- En forglemmelse

Det er ikke uvanlig at Hollywood-stjerner får låne antrekk av arrangører for å dukke opp på moteshow og premierer, noe som også kan ha vært tilfellet for Lopez. det forteller moteansvarlig i KK, Ida Elise Eide Einarsdóttir, til Se og Hør.

- At designere, merker og motehus kler opp superstjernene er ikke noe nytt. Det er en gyllen mulighet til å få vist frem sitt design også utenfor catwalken. I mange tilfeller er det dessuten snakk om lukrative ambassadøravtaler eller annet som knytter disse opp mot de respektive merkene, forteller Eide Einarsdóttir.

Det kan derfor se ut til at det praktfulle antrekket er et midlertidig lån fra motemerket, og at prislappen trolig var en glipp fra stjernens team.

- Hennes synlige tag er helt klart en forglemmelse - fra stylistens side vil jeg tro. Det ser selvsagt litt rart ut, men jeg tror ikke noen blir overrasket over at disse superstjernene ved flere anledninger blir kledt opp av noen av verdens fremste luksusmotehus, fortsetter hun.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Lopez er ute med ny musikkvideo og byr på seg selv. Video: Sony music/Rød løper Vis mer

Bekreftet forholdet

Som tidligere nevnt har romansen mellom Lopez og Affleck fått stor oppmerksomhet den siste tiden. I flere måneder spekulerte fansen om duoen hadde funnet tilbake til hverandre.

Det var etter bruddet mellom Lopez og hennes eksforlovede, Alex Rodriguez (45), i vår, at hun har tilbrakt mer og mer tid med Affleck.

De har blitt tatt på fersken i hete omfavnelser utallige ganger de siste månedene, introdusert barna sine til hverandre og reist på ferier sammen.

Mot slutten av juli kunne imidlertid paret bekrefte det «alle» hadde lurt på. Det gjorde Lopez ved å dele et brennhett Instagram-innlegg av duoen på sin Instagram.

Bildene delte hun i anledning sin 52-årsdag. Den feiret hun på en båt med blant andre Affleck.

Innlegget består av fire bilder, hvorav de tre første er av bursdagsbarnet som stråler i en bikini - som ikke legger skjul på at 52-åringen holder seg svært godt.

Det er imidlertid det siste bildet som er mest interessant. Det viser paret som kysser.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

LES OGSÅ: Drastisk grep etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer