Jennifer Lopez og Ben Affleck:

Tatt på fersken - igjen

Romansespekulasjonene vil ingen ende ta.

ROMANSE?: Det er ingen hemmelighet at fans vil se Ben Affleck og Jennifer Lopez samme igjen. Etter de nye bildene å dømme, kan det skje. Foto: Mega / NTB
ROMANSE?: Det er ingen hemmelighet at fans vil se Ben Affleck og Jennifer Lopez samme igjen. Etter de nye bildene å dømme, kan det skje. Foto: Mega / NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke bare gjenforeningen mellom vennegjengen fra «Friends» som har kuppet overskrifter så langt dette året. Også den romantiske gjenforeningen mellom Jennifer Lopez (51) og Ben Affleck (48) har fått mye oppmerksomhet.

Det har gått hele 17 år siden eksparet var i et forhold, og den gang var paret å anse som et av Hollywoods store «it-par», samtidig som blant andre Brad Pitt (57) og Jennifer Aniston (51).

Pressen ga dem navnet «Bennifer», og de var stadig omtalt verden rundt. I 2004 brast imidlertid lykken, og paret, som da hadde vært forlovet, gikk hvert til sitt etter to år sammen.

Den siste måneden har imidlertid de to stjernene blitt observert sammen en rekke ganger, og ryktene om at de har funnet tilbake til hverandre har derfor begynt å svirre.

Nå har de blitt tatt på fersken - nok en gang.

IMPONERER: Jennifer Lopez er blant stjernene som spiller i stripperfilmen «Hustlers». Video: Rød Løper Vis mer

Kvalitetstid

Det ser nemlig ikke ut til at stjerneparet klarer å holde seg unna hverandre, og de har nå hatt kvalitetstid på et hotell.

Sangeren og skuespilleren ble nemlig i helgen observert sammen i Miami. Eksparets seneste utflukt kommer bare kort tid etter at de møttes i Los Angeles, etter noen dager fra hverandre.

VISTE SEG: Til tross for at eksparet har holdt en lav profil, stoppet ikke det Jennifer Lopez fra å posere litt på balkongen. Foto: Mega / NTB
VISTE SEG: Til tross for at eksparet har holdt en lav profil, stoppet ikke det Jennifer Lopez fra å posere litt på balkongen. Foto: Mega / NTB Vis mer

Til tross for at eksparet var nøye med å ikke posere for de oppmøtte paparazzifotografene sammen, kan man tydelig skimte turtelduene i bakgrunnen på flere av bildene.

TATT PÅ FERSKEN: Den samme blå kjolen som Lopez bærer i bildet over, kan man skimte i bakgrunnen her - på samme balkong. Foto: Mega / NTB
TATT PÅ FERSKEN: Den samme blå kjolen som Lopez bærer i bildet over, kan man skimte i bakgrunnen her - på samme balkong. Foto: Mega / NTB Vis mer

Ifølge en kilde til People var 51-åringen i Los Angeles ikke bare for å jobbe, men også for å være med Ben.

- De har holdt kontakten helt siden de var i Montana sammen. Jennifer har det fint. Hun virker veldig glad og gira på fremtiden, uttalte kilden.

På weekend-ferie

Som nevnt er ikke dette første gang paret har blitt sett sammen. Nylig skal duoen nemlig ha reist på weekend-ferie sammen til Montana - noe som skal ha vekket gamle følelser hos Lopez, ifølge Us Weekly.

En kilde opplyste tidligere denne måneden til magasinet at artisten trivdes stort i Montana sammen med 48-åringen, og at hun nyter vennskapet de nå har. Hun skal likevel føle at det er mer enn vennskap mellom dem.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

- Hun har følelser for Ben. De tar ting sakte, men ting beveger seg i en romantisk retning. Hun fokuserer på barna og jobber med ting i Miami, sa kilden til Us Weekly.

Ifølge People skal det tidligere paret snakke sammen hver dag, uten at turtelduene foreløpig har kommentert romanseryktene selv.

- Stygg, ondskapsfull dritt

Før paret valgte å bryte forlovelsen, planla de drømmebryllupet sammen. Det skulle finne sted i 2003, men bare få dager før den store dagen, ble det avlyst. Året etter kom nyheten om at paret hadde valgt å gå fra hverandre.

I et intervju med InStyle i 2018 åpnet Jennifer seg om hvor vanskelig det hadde vært å date skuespilleren, som på den tiden var en av Hollywoods yndlinger.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Det var sykt. I dag kan jeg i hvert fall vise litt hvem jeg er. Den gang trodde man på alt man leste på forsiden av en tabloidavis. Mange ganger var det usant, i det minste var det bare en tredjedel av det som var sant, fortalte hun ærlig.

Tidligere i år lettet også Affleck på sløret om forholdet, samt den massive mediedekningen som fulgte. Det gjorde han i en episode av podkasten «The Hollywood Reporter's 'Awards Chatter'», gjengitt av People.

- Folk var så fuckings slemme mot henne - sexistiske og rasistiske. Stygg, ondskapsfull dritt ble skrevet om henne på måter som at hvis du hadde skrevet det nå, ville du bokstavelig talt bli sparket, fortalte Affleck om måten Lopez ble behandlet på da de var et par.

LES OGSÅ: Var Hollywoods heteste par - så gikk det galt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer