I KNIPE: Courtney Wagner, her med sin berømte skuespillerpappa Robert Wagner, kan havne i fengsel etter at politiet fant både kokain og heroin hjemme hos henne etter ett skudd-drama søndag. Foto: All Over Press
I KNIPE: Courtney Wagner, her med sin berømte skuespillerpappa Robert Wagner, kan havne i fengsel etter at politiet fant både kokain og heroin hjemme hos henne etter ett skudd-drama søndag. Foto: All Over Press Vis mer

Tatt med narkotika etter skudd-drama

Politiet fant både kokain og heroin i filmstjerne-datterens leilighet.

Publisert
SEOGHØR.NO: Som barn av Hollywood-stjernene Robert Wagner og Natalie Wood, er Courtney Wagner (38) vant til en oppvekst på solsiden.

Men nå risikerer Courtney å havne i fengsel i lang tid, etter at politiet fant både de narkotiske stoffene kokain og heroin i hennes hjem søndag.

Politiet rykket ut til Wagners bolig etter at naboene hadde hørt et skudd under en krangel mellom henne og en ukjent mann, ifølge TMZ.com.

Da politiet ankom huset i Malibu, arresterte de både Courtney og mannen hun kranglet med.

Courtney - som er siktet for besittelse av narkotika - skal senere ha betalt en kausjon på over 50 000 kroner, mens det foreløpig ikke er kjent om den mannlige nattegjesten fortsatt sitter fengslet.

Den mannlige gjesten er siktet for uaktsom omgang med et skytevåpen, etter å ha forklart at pistolen hans skal ha gått av ved et uhell.

Courtneys mamma, skuespilleren Natalie Wood, døde av drukning under en båttur 1981.

I fjor bestemte myndighetene seg for å gjenoppta etterforskningen av dødsfallet, men har foreløpig ikke funnet noen nye bevis som tyder på at det dreier seg om noe annet enn en ulykke.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg skjønner ikke at narkotika er ulovlig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer