<strong>NYGIFT:</strong> Petter Stordalen (48) og Gunhild Stordalen )32) giftet seg i Marokko i fjor. Foto: Stella PIctures
NYGIFT: Petter Stordalen (48) og Gunhild Stordalen )32) giftet seg i Marokko i fjor. Foto: Stella PIctures Vis mer

Tatt med hvitt pulver på flyplassen

Petter Stordalen hadde et alvorlig forklaringsproblem...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den pinlige opplevelsen var en godt bevart hemmelighet inntil vennen, venstrepolitiker Abid Raja, ble bedt om å bidra med en anekdote i forbindelse med NRK-serien «Litt av et liv».

Konfrontert med denne forteller Stodalen selv til NRK:

- Jeg skulle være borte en god stund og hadde tatt med meg fire porsjonspakker med hvitt potetmel. Det ble litt spesielt da jeg skulle forklare tollerne bruksområdet, forteller han.

Bruksområdet er nemlig rumpa. Ettersom Stordalen har rumperballene litt for tett sammen, bruker han potetmel som talkum.

- Eh... I don't take it up my nose, I take it up here, prøvde Petter Stordalen å forklare tollerne mens han pekte på rumpa.

Til slutt trodde flyplassvaktene på den norske milliardæreen, og slapp ham forbi.

Petter forklarer litt mer om bakgrunnen for rumpe-potetmel-bruken i NRKs «Litt av et liv».

- Det er en familiesvakhet at rumpeballene står litt tett. Så hvis man trener kan de gnisse litt, så man blir litt sår i rumpa. Hvis du er vokst opp på varer på utgått dato, så bruker man det som er. Muttern fant ut at dersom ungene var sår i rumpa så brukte man potetmel, som vi hadde i butikken vå. Jeg tenkte at jeg skulle være borte ganske lenge, så jeg tok med meg to store pakker, sier Stordalen i programmet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Må stå skolerett for kona etter tabbe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer