Tatt med hasj og sexleker

George Michael ble arrestert da han sov bak rattet. I bilen fant politiet hasj - og avansert sex-leketøy.

Publisert
Sist oppdatert

Wake Me Up...


George Michael (42) hadde en svært uheldig helg i slutten av februar. Han la seg til å sove bak rattet like ved Hyde Park i London sentrum. En forbipasserende varslet politiet, og de kom med blålys. Ambulansen ble også tilkalt, men det var raskt klart at han ikke trengte behandling.


Michael ble innbragt, og satt i arrest under sitt døpenavn Georgios Ktiacos Panayioto. Da bilen ble gjennomsøkt fant politiet hasj, samt diverse sex-leketøy. Blant annt ble det beslaglagt en heldekkende hodemaske i latex, med hull til øyne og munn.


Etter at han hadde tint og tørket ble popstjernen satt fri mot kausjon. Han må møte til avhør senere, og det vil da bli avgjort om saken får rettslig etterspill.


- Det hele er min egen feil. Som vanlig. Jeg innrømmer at jeg var i besittelse av narkotika, og innser at det er et lovbrudd. Jeg har ingen klager mot politiet, de oppførte seg ekemplarisk gjennom hele natten. Da jeg slapp fri skulle jeg kjøre hjem, men politiet hadde uheldigvis parkert bilen med lysene på. Dermed var batteriet flatt, forteller George Michael.


Han har tidligere blitt arrestert i New York da han prøvde å kjøpe sex av en politispaner.


George Michael var en av Europas største stjerner da han var frontfigur i duoen Wham! på 80-tallet. Han har senere toppet hitlister verden rundt som soloartist.


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer