Tatt i tollen på Charterfeber-tur

- Vi smugler noe jævlig hver gang, avslører Lisbeth Meisler.

TATT PÅ FERSKEN: - De lyste jo gjennom koffertene, så det var ikke noen grunn til å stå der å ljuge heller om hva vi hadde, forteller Nansy (t.v.) og Lisbeth om den kjølige velkomsten på Gardermoen. Foto: Anders Myhren, Seher.no
TATT PÅ FERSKEN: - De lyste jo gjennom koffertene, så det var ikke noen grunn til å stå der å ljuge heller om hva vi hadde, forteller Nansy (t.v.) og Lisbeth om den kjølige velkomsten på Gardermoen. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Sesongens siste Charterfeber-episode har nettopp rullet over norske TV-skjermer, men bingo-vertinnene Lisbeth Meisler og Nansy Rostad har allerede vært på en ny tur, som TV3 skal vise til våren.

Denne gangen gikk turen til Tenerife, men hjemreisen gikk ikke helt som planlagt.

På Gardermoen ble Sarpsborg-duoen stoppet i tollen med altfor mange taxfree-varer i bagasjen, og det førte til både bot og beslag.

- Å fy faen, det var nedtur, forteller Lisbeth til Seher.no.

- Vi mista en del sigaretter og tobakk, og fikk 600 kroner hver i bot, forteller Nansy, og legger til at de vanligvis ikke smugler når de er på reisefot.

- Haha, nå lyver du altså, utbryter Lisbeth mens latterkrampen tar dem begge.

- Jeg sier til hele det norske folk som ser på Seher.no - vi smugler noe jævlig hver gang!

Men etter å ha fått beslaglagt tobakk for en liten formue og i tillegg måttet punge ut med straffegebyr rett før jul, er ikke det et utsagn som faller i god jord hos venninnen Nansy:

- Jeg skal aldri dra på tur med deg mer! Du er så tett i huet, du, sier Nansy oppgitt.

Se hele det elleville intervjuet med de to Charterfeber-stjernene her:

[obj:media:7143]Har du tips om realitykjendisene? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Do you have summetone?