Johnny Depp og Amber Heard:

Tatt i løgn i retten

- La bevisene tale for seg.

OPPSPINN: Amber Heards advokat la fram en rekke beviser i åpningsprosedyren. Ikke alt viser seg imidlertid å stemme. Foto: Jim Watson / AFP / NTB
OPPSPINN: Amber Heards advokat la fram en rekke beviser i åpningsprosedyren. Ikke alt viser seg imidlertid å stemme. Foto: Jim Watson / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rettssaken mellom det tidligere stjerneparet Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) er i gang for fullt. Forrige uke begynte førstnevnte sin forklaring i saken, noe som så langt har resultert i en rekke sjokkerende uttalelser.

Før vitneforklaringene begynte, holdt imidlertid advokatene fra hver side sine åpningsprosedyrer.

Der viste Heards advokat, Elaine Bredehoft, fram et sminkeprodukt fra merket Milani Cosmetics, som hun hevdet Heard brukte for å dekke over blåmerker i ansiktet fram til skilsmissen i 2016.

Det kan imidlertid vise seg å ikke stemme, skal vi tro sminkeprodusenten. Det skriver blant andre Independent.

Tatt i løgn

Produktet som ble vist fram var All In One Correcting Kit, som er ment for å dekke over ujevnheter i ansiktet.

- Dette var det hun brukte, sa Bredehoft, mens hun holdt opp sminkeproduktet i hånda.

- Hun ble veldig flink til det. Du kommer til å høre i vitneforklaringen til Amber om hvordan hun måtte blande de ulike fargene på forskjellige dager av blåmerkene, siden de utviklet seg i forskjellige farger, og hvordan hun brukte det til å dekke over merkene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer