Bjørnar Moxnes:

Tatt for tyveri

- Veldig flaut.

TATT: Bjørnar Moxnes tok i juni et par solbriller med seg fra en butikk på Gardermoen uten å betale. - Utrolig flau, sier Moxnes. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
TATT: Bjørnar Moxnes tok i juni et par solbriller med seg fra en butikk på Gardermoen uten å betale. - Utrolig flau, sier Moxnes. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bjørnar Moxnes (41) bekrefter hendelsen overfor Romerikes Blad.

- Det er helt riktig at jeg tok med meg et par solbriller ut av en butikk på Gardermoen uten å ha betalt. Det var ikke hensikten, og er jo veldig flaut, sier Moxnes til Romerikes Blad.

Han forteller at han i midten av juni var på Gardermoen for en privatreise, og gikk rundt i en butikk med et par solbriller han vurderte å kjøpe. Da han skulle gå videre, glemte han at han hadde solbrillene med seg, sier Rødt-lederen til avisen.

- Senere kom en vakt bort og spurte etter brillene. Da ble jeg utrolig flau. Fremfor noen bortforklaringer var det bare å ta konsekvensene.

Ifølge Moxnes hadde solbrillene en prislapp på 1199 kroner, som han da betalte for. Han godtok også et forenklet forelegg, forteller han.

- Jeg vet at jeg kan være distré, men dette var et nytt nivå. Jeg er lei meg for det, og har fått en velfortjent lærepenge. Jeg tror ubehaget i situasjonen gjør at jeg neppe gjør en sånn tabbe igjen, sier Moxnes til avisen.

Romerikes Blad har vært i kontakt med Øst politidistrikt, som ikke har ytterligere opplysninger i saken på nåværende tidspunkt. Påtaleansvarlig i saken, Ole-Martin Gurandsrud, ønsker heller ikke å kommentere saken overfor avisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer