Tatt for tyveri - en uke etter fyllekjøringen

Nå vil Amanda Bynes foreldre få henne innlagt igjen, men den trøblete TV-stjernen har flyktet byen.

SEOGHØR.NO: En knapp uke etter at Amanda Bynes (28) ble arrestert for å ha kjørt bil i ruset tilstand i Los Angeles, ble hun tatt for tyveri i to ulike designerbutikker i New York.

Et videoklipp fra et overvåkningskamera, som TMZ sitter på, viser at Amanda blir kroppsvisitert av sin egen privatsjåfør inne i klesbutikken Pookie & Sebastian etter at en butikkansatt konfronterte henne.

Skuespilleren skal ha prøvd å stjele en skjorte og da hun ble tatt begynte hun å danse.

Kort tid etterpå prøvde hun å spasere ut av Barneys med en av butikkens hatter på hodet.

Politiet ble tilkalt, men de lot henne gå.

Familie og venner frykter nå for Bynes helse, og redd hun er på vei inn i gamle mønster.

SYK IGJEN: Etter lang tid med stadig merkeligere oppførsel ble Amanda Bynes tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus i midten av juli i fjor. Etter behandlingen trodde alle hun var på bedringens vei. Nå virker det som om hun har hatt et tilbakefall.
SYK IGJEN: Etter lang tid med stadig merkeligere oppførsel ble Amanda Bynes tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus i midten av juli i fjor. Etter behandlingen trodde alle hun var på bedringens vei. Nå virker det som om hun har hatt et tilbakefall. Vis mer

Ble tvangsinnlagt

Livet til TV-stjernen har nemlig vært preget av den ene personlige nedturen etter den andre de siste årene.

Hennes bisarre oppførsel vekket oppsikt verden rundt og alt toppet seg da Bynes startet en brann hos en ukjent kvinne i Los Angeles.

Hendelsen resulterte i en tvangsinnleggelse på psykiatrisk avdeling hvor hun fikk diagnosen schizofreni.

Foreldrene hennes ble samtidig oppnevnt som verger, og Bynes begynte på medisiner for å holde sykdommen i sjakk. Sakte men sikkert virket det som om hun endelig var på bedringens vei igjen.

Men etter at Amanda sist måned ble myndiggjort, har det raskt gått nedover igjen.

ANTE INGENTING: Amandas foreldre, Lynn og Rick Bynes, trodde datteren var på god vei til å legge om livet. Her er de sammen på et moteshow på skolen hennes i mars. Foto: All Over Press
ANTE INGENTING: Amandas foreldre, Lynn og Rick Bynes, trodde datteren var på god vei til å legge om livet. Her er de sammen på et moteshow på skolen hennes i mars. Foto: All Over Press Vis mer

Hevdet faren misbrukte henne

Ifølge TMZ ønsker foreldrene nå å få henne innlagt og er på vei til New York for å snakke med henne. Men så fort Amanda fikk høre om planene skal hun ha flyktet byen.

I løpet av de siste timene fredag har hun postet en rekke meldinger på Twitter-profilen sin.

Her anklager hun blant annet faren for å ha misbrukt henne fysisk, psykisk og seksuelt som barn.

Bynes mor, Lynn, slo raskt tilbake på de sjokkerende påstandene om mannen hun har vært gift med i 47 år.

- Rick har vært den beste faren og mannen en familie kunne bedt om. Han har aldri misbrukt Amanda eller noen av de andre barna våre fysisk eller seksuelt. Beskyldningene er helt grusomme og kunne ikke vært lenger borte fra sannheten! sier hun gjennom advokaten sin Tamar Arminak, ifølge InTouch.com.

- Påstandene kommer fra Amandas mentale tilstand i øyeblikket. De har ingen rot i virkeligheten. Jeg er enormt lei meg for at min manns karakter kan bli uthengt på denne måten, fortsetter hun.

Etter morens uttalelse fjernet Amanda meldingene om det påståtte seksuelle misbruket - og trakk tilbake alt det andre hun hadde sagt om sin egen far.

 

I noen av de andre Twitter-meldingene hun postet fredag hevder Amanda at hun ikke er «gal», og sier at det eneste hun trenger hjelp til er å bli penere.

 

 
 

LES OGSÅ: Amanda Bynes utvist fra skolen i vanære