Tatt for fyllekjøring

- Jeg drikker kanskje litt for mye, sier den svenske popstjernen.

TATT FOR FYLLEKJØRING: Den svenske popstjernen Christer Sandelin ble for to uker siden tatt for fyllekjøring i Stockholm og ilagt en bot på 11 300 svenske kroner. Foto: Stella Pictures
TATT FOR FYLLEKJØRING: Den svenske popstjernen Christer Sandelin ble for to uker siden tatt for fyllekjøring i Stockholm og ilagt en bot på 11 300 svenske kroner. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Den svenske popstjernen Christer Sandelin - best kjent for 80-talls hiten «Dover Calais» sammen med bandet Style - må grave dypt i lommeboken etter at han for to uker siden blåste rødt i en promillekontroll i Stockholm.

48-åringen hadde ifølge Aftonbladet en promille på 0,24 da han ble stoppet på ettermiddagen. Etter at han blåste rødt, måtte han følge med til politistasjonen.

Promillegrensen i Sverige er på 0,2.

På politistajsonen fikk han en bot på 11.300 svenske kroner ifølge Expressen.

- Jeg skulle levere et par nøkler til en håndverker og følte meg ikke beruset da jeg kjørte bilen. Jeg hadde hatt champagne, vin og calvados til middag kvelden før. Hadde jeg ventet ett kvarter med å kjøre, tror jeg ikke måleren hadde gjort utslag, sier Sandelin til Aftonbladet.

Sandelin innrømmer at han drikker mer enn gjennomsnitts-svensken.

- Jeg drikker kanskje litt for mye generelt. Man får mer fokus når man ikke drikker, og orker å løfte tyngre på treningssenteret, sier han til Aftonbladet.

Popstjernen - som tidligere i år avsluttet forholdet til sin samboer gjennom 20 år - innrømmer også at han har spist anti-depressive tabletter, men hevder han ikke har behov for profesjonell hjelp.

- Nå har jeg det bra, men jeg kan få det bedre. Det viktigste for meg er at jeg får orden på disse annenhver uke-rutinene. Mine barn må føle seg hjemme hos meg, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg så henne kjøre på en barnevogn