SPARKET?: Trine Grung er tatt av tv-prosjektet "Bli ny: Mor og datter" etter sin blogghetsing av kollega Elin Tvedt.
SPARKET?: Trine Grung er tatt av tv-prosjektet "Bli ny: Mor og datter" etter sin blogghetsing av kollega Elin Tvedt. Vis mer

Tatt av TVNorge-prosjekt

Trine Grung fikk sparken etter blogghetsen av Elin Tvedt.

SEHER.NO: Radio- og tv-profil Trine Grung (37) kom i hardt vær for noen uker siden, da hun kom med kraftig hets av tv-kollega Elin Tvedt (34) i sin blogg.

"Ta for eksempel Elin Tvedt... nydelig jente og veldig trivelig i tillegg... men mediemessig, hva har hun egentlig gjort? 71 grader nord er en like stor suksess uten henne, en natt med Elin var en flopp, sparket fra NRK grunnet hun kan IKKE intervjue i det hele tatt! Værdame på TV 2 (passer hun veldig godt til). Utover det, hva har hun gjort? INGENTING! Forsider på avisene hver gang hun viser seg får hun, og vi som lesere lar oss lure av et vakkert ytre!", var bare noe av det Grung skrev om kollegaen.

Saken skapte overskrifter landet rundt, deriblant i VG, og fikk TVNorges programsjef, Eivind Landsverk, til å se rødt.

Så rødt at Grung, kjent fra blant annet "Slankekrigen" og "Et lettere liv", nå har fått sparken fra tv-kanalen, skriver ukebladet Her og Nå.

For da TVNorge-teamet nylig skulle starte innspillingen av Grungs nye programserie "Bli ny: Mor og datter", manglet hovedpersonen selv.

- Jeg kan bekrefte at jeg er tatt av "Bli ny: Mor og datter"-prosjektet. Utover dette har jeg ingen kommentar, sier Grung til ukebladet.

Programsjef Landsverk skal ha vært i kontakt med både Grung og Tvedt etter blogginnlegget.

- Jeg sa til Trine at hennes personlige uttalelser får stå for hennes egen regning, men jeg misliker sterkt at det slenges ut påstander av den karakteren. Vi er en liten familie i TVNorge, og slik er ikke godt for samholdet i familien, uttalte Landsverk til VG.

Grung selv la seg helt flat for kritikken, men dette var tydeligvis ikke nok for TVNorge.

- Det var aldri min mening at det skulle stå på trykk i Norges største avis, og jeg innser nå at det var uredelig gjort av meg, sa Grung til VG.

Programlederen har tidligere uttalt at TVNorge-jobbingen var det som reddet henne etter at hun mistet jobben i Kanal 24 og fikk fødselsdepresjoner.

- TVNorge reddet livet mitt. Og samlivet mitt. For det knakte virkelig på den tiden, sa Grung til bladet Mamma for et og et halvt år siden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Grung reddet av TVNorge