ARRESTERT: Daryl Hannah ble denne uken arrestert i West Virginia etter å ha sperret veien til et kullkraftverk. Her er hun fotografert under en antihvalfangst-demonstrasjon Australia i fjor. Foto: AP
ARRESTERT: Daryl Hannah ble denne uken arrestert i West Virginia etter å ha sperret veien til et kullkraftverk. Her er hun fotografert under en antihvalfangst-demonstrasjon Australia i fjor. Foto: APVis mer

Tatt av politiet

Daryl Hannah ble arrestert etter å ha blokkert veien.

SEHER.NO: Filmstjernen Daryl Hannah (48) har flere ganger vist at hun er mer enn et pent fjes ved å være talsperson for en rekke miljøsaker.

Men denne uken fikk hun erfare at ikke alle er like enige med henne, da hun ble arrestert i West Virginia under en protestaksjon mot et lokalt kullkraftverk.

Hannah og hennes med-demonstranter blokkerte ifølge Daily Mirror veien til kraftverket i Raleigh County, helt til politiet brøt opp sperringene.

- Det er ingen grunn til å ødelegge planeten vår på grunn av energibehovet vårt i framtiden. Jeg har holdt på med fornybar energi i 20 år, så jeg vet at det virker, sa Hannah før hun ble ført vekk.

Hannah ble offisielt arrestert for å ha forstyrret ro og orden, og å ha hindret trafikken, men slapp ut etter kort tid.

For tre år siden ble Hannah også arrestert etter en miljøaksjon. Da bodde hun i et valnøtt-tre i tre uker for å redde en offentlig park.

Nå spør amerikanerne seg hva som blir hennes neste stunt...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg ble lurt trill rundt