Tatoverte «vagina» på foten

- Det er kallenavnet mitt...

STOLT: Amanda Seyfried innrømmet nylig at hun er ganske stolt av sin nye kroppskunst. Her er hun på premieren av sin nye film «Letter to Juliet» denne uken.  Foto: All Over Press
STOLT: Amanda Seyfried innrømmet nylig at hun er ganske stolt av sin nye kroppskunst. Her er hun på premieren av sin nye film «Letter to Juliet» denne uken. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  «Mamma Mia»-stjernen Amanda Seyfried (24) har rukket å bli en av Hollywoods mest ettertraktede unge skuespillerinner de siste årene.

Og det var nok ikke få av hennes mannlige fans som stormet kinosalene, da hun i vinter var å se i sin aller første nakenscene i filmen «Chloe».

Skuespillerinnen er imidlertid ikke bare aktuell i én film denne våren. I tillegg til «Chloe» spiller hun nemlig hovedrollen i «Dear John», samt «Letters to Juliet».

Og på premieren til «Dear John» i London i mars kunne 24-åringen avsløre at hun har fått seg en ny tatovering.

Den gang ville ikke filmstjernen si så mye om sin nye kroppskunst, men i et intervju med den amerikanske talkshowverten Chelsea Handler nylig, kunne hun avsløre at tatoveringen hun har fått er ordet «minge», og at kunstverket sitter på hennes venstre fot, skriver The Sun.

- Det betyr vagina og jeg er faktisk litt stolt av det. Det er kallenavnet mitt. Du kan ikke se det så godt, men det står Minge og det er slang i England. Det har noe med kjønnshår å gjøre i ordboka hvertfall, sa hun under intervjuet. 

Ifølge 24-åringen var det Colin Firth, som hun spilte mot i «Mamma Mia», som var inspirasjonen bak den noe uvanlige tatoveringen.

- Han pleide å si det ordet på settet til Rachel McDoweel og meg og måtte forklare oss hva det betydde. Så nå er det på foten min. Det får meg til å le hver gang jeg ser på det, har skuespillerinnen uttalt.

Under tv-intervjuet kunne skuespillerinnen også avsløre at hun synes det var moro å spille inn sexscener med Julianne Moore i «Chloe».

- Det er veldig gøy å spille inn slike scener. Jeg føler at jeg blir en bedre skuespiller ved å lære å bruke kroppen min på forskjellige måter, sier hun.

Det er imidlertid én person Amanda har nektet å se scenene...

- Det er én person jeg tror ikke ville likt å se de scenene, og det er min far. Han får ikke lov til å like de scenene, så jeg har bestemt at han ikke får se de, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:  - Det er lett å kaste klærne