NY TATOVERING: I helgen viste Miley Cyrus frem sin nye tatovering, som forestiller henens avdøde hund, Floyd. 4. juli-helgen så ut til å innebære mye moro for den skandaleombruste 21-åringen. Foto: Miley Cyrus/Instagram
NY TATOVERING: I helgen viste Miley Cyrus frem sin nye tatovering, som forestiller henens avdøde hund, Floyd. 4. juli-helgen så ut til å innebære mye moro for den skandaleombruste 21-åringen. Foto: Miley Cyrus/InstagramVis mer

Tatoverte sin avdøde hund på kroppen

Miley feiret 4. juli-helgen med vill husfest, og fikk kjendisvenn til å tegne tatovering av avdøde Floyd.

SEOGHØR.NO: Skandalestjernen Miley Cyrus (21) kom nylig hjem til USA etter å ha turnert i Europa og benyttet 4. juli-helgen til å ha en vill husfest, skriver RadarOnline.

Popstjernen har vært nedfor etter at hennes kjære hund Floyd døde 1. april, og savnet etter ham er stort selv med fem andre hunder å ta seg av.

Så i helgen bestemte 21-åringen seg for å få seg en ny tatovering - som forestilte hennes kjære Floyd.

Hun fikk kjendisvennen Wayne Coyne (53), kjent som vokalist og gitarist i bandet The Flaming Lips, til å tegne tatoveringen. Dette ifølge Instagram-profilen til designervenninnen hennes, Kat Weaver.

Ikke nok med det - «Wrecking Ball»-sangeren fikk Wayne og Kat til å ta tatoveringen også, en seanse som er grundig dokumentert på de tre vennenes Instagram-profiler.

Natt til søndag delte Miley dette bildet av trioens nye tatoveringer på Instagram-profilen sin.

Fargerik fest

Den unge popstjernen la også ut en «selfie» hun tok mens hun ble tatovert, samt en rekke andre bilder fra helgens festligheter, som foregikk i et hus i L.A., ifølge Instagram-profilen til Wayne Coyne.

Den ferdige Floyd-tatoveringen til Miley virket å være inspirert av helgens noe psykedeliske omgivelser - som bestod av basseng-flytedyr i all slags størrelser og fasonger, samt ulike dyreskulpturer i naturlig størrelse som «gresset» i husets hage.

I dette drømmeaktige bildet, der dyreskulpturene kommer til sin rett, «tagget» Miley Cyrus musikervennen Wayne og venninnen Kat, som driver nettutsalget WickedHippie på etsy.com.

LES OGSÅ: Nå smiler han igjen