Tatoverte seg selv som Jesus

- Jeg har ikke en eneste tatovering som ikke betyr noe for meg.

HYLLER FAMILIEN: - Jeg har ikke en eneste tatovering som ikke betyr noe for meg, forteller Beckham som hyller både sønnene Brooklyn (11), Cruz (5), Romeo (8) og kona Victoria gjennom tatoveringene sine. Foto: All Over Press
HYLLER FAMILIEN: - Jeg har ikke en eneste tatovering som ikke betyr noe for meg, forteller Beckham som hyller både sønnene Brooklyn (11), Cruz (5), Romeo (8) og kona Victoria gjennom tatoveringene sine. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I helgen valgte fotballesset David Beckham (35) å dele sin nye tatovering med fansen på Facebook.

Tatoveringen forestiller kjendisen selv som Jesus, og på bildet - som har fått plass på brystkassa til den engelske fotballspilleren - blir han hjulpet av tre kjeruber (engler) som symboliserer sønnene hans.

– Det forestiller Jesus som blir båret av tre kjeruber, og kjerubene er guttene mine. Tanken min er at en eller annen gang kommer guttene mine til å bli nødt til å ta vare på meg, og derfor gjør de det på bildet. Det betyr mye, forteller 35-åringen i en video på Facebook.

Kroppskunsten - som er gjort av den legendariske tatovøren Mark Mahoney - tok ifølge Beckham tolv timer å ferdigstille.

- De fleste av tatoveringene mine er minner og ting som betyr noe for meg. Jeg har ikke en eneste tatovering som ikke betyr noe for meg, sier fotballstjernen, som i dag har 19 tatoveringer til sammen.
 
Den nye tatoveringen er langt fra det første religiøse symbolet han har foreviget på kroppen. Fra før har Beckham et krusifiks tatovert på nakken, like over en voktende engel mellom skulderbladene. Han har også en engel på sin høyre skulder blant sine mange tatovringer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Beckham oppløst i tårer under prisutdelingen