Tatoverte seg nok en gang for å minnes moren

Whitney Houstons datter hedrer moren med ny musikktatovering. Som 15-åring var moren med da hun fikk den første.

FERSKT BLEKK: Bobbi Kristina viste stolt frem sin nye tatovering av en note på Twitter. Kjæresten Nick Gordon tatoverte en løve på armen.  Foto: Twitter
FERSKT BLEKK: Bobbi Kristina viste stolt frem sin nye tatovering av en note på Twitter. Kjæresten Nick Gordon tatoverte en løve på armen. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I februar mistet verden en av sine største stjerner da Whitney Houston døde bare 48 år gammel. Sangerens datter Bobbi Kristina Brown (19) mistet moren sin og skal selvsagt ha tatt tapet svært tungt.

Hun har i etterkant fått mye oppmerksomhet da det ble kjent at hun er sammen med Nick Gordon, som hun så på som en bror i hele oppveksten.

De to skal ha vært god støtte for hverandre i den vanskelige tiden, og har nå tatt flere tatoveringer for å hedre den avdøde stjernen. Bobbi Kristina viste denne uken frem sin nye tatovering på Twitter. 19-åringen har fått tatovert en stor note på siden av magen.

- Våre nye tatoveringer. Håper dere liker det. De er veldig meningsfulle for oss. Håper dere forstår hvorfor:(, skrev hun på Twitter.  

Bobbi Kristina har flere tatoveringer og var første gang i et tatoveringsstudio sammen med moren da hun var 15 år gammel.  

- Hun elsker musikk så hun ba meg om å designe noe, og hun elsker det! sier tatoveringsartist Mike Cummings til Radaronline.  

For få uker siden tatoverte Bobbi Kristina og Nick inn Whitneys initialer W.H på begge håndleddene. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Whitneys datter avlyser bryllupet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer