FIKK OPPFYLT DRØMMEN: Slik så det ut da Paradise Hotel-deltager Janni Guttormsen fikk oppfylt drømmen om å tatovere seg hos det kjente studioet «L. A. Ink» Foto: Privat
FIKK OPPFYLT DRØMMEN: Slik så det ut da Paradise Hotel-deltager Janni Guttormsen fikk oppfylt drømmen om å tatovere seg hos det kjente studioet «L. A. Ink» Foto: PrivatVis mer

Tatoverte seg hos Hollywood-stjerne

Paradise-Janni fikk oppfylt sin store drøm. Se de private bildene!

SEOGHØR.NO: Janni Guttormsen (23) fikk en dramatisk exit fra årets utgave av TV3-serien «Paradise Hotel», da hun fikk vite at hennes fetter hadde gått bort mens hun var i Mexico.

Etter at hun kom hjem til Norge, har imidlertid livet igjen smilt til Harstad-jenta, som i juli kunne avsløre til Seoghør.no at hun har funnet lykken med den to år eldre jenta Marthe Kristiansen (25).

Oppfylte drøm

Tatoverte seg hos Hollywood-stjerne
STOR STJERNE: Kat von D har blitt kjent over hele verden gjennom realityserien om sitt tatoveringsstudio. Foto: All Over Press
STOR STJERNE: Kat von D har blitt kjent over hele verden gjennom realityserien om sitt tatoveringsstudio. Foto: All Over Press Vis mer

Nå har Janni fått enda en grunn til å juble. I romjulen fikk hun nemlig oppfylt drømmen om å tatovere seg i Los Angeles-studioet «L.A. Ink», kjent fra TV-serien med samme navn.

Motivet ble selvfølgelig inspirert av «Paradise Hotel».

- Jeg har lenge tenkt på å få meg en tatovering med sommerfuglen fra «Paradise Hotel», fordi det er et minne for livet. Og det er vel ikke noe bedre plass å gjøre det enn hos «L.A. Ink»?

Hollywood-stjerne

Studioets frontfigur er Hollywoodstjernen Kat von D (31), som også er kjent for å ha datet en rekke mannlige kjendiser, blant annet komikeren Tom Green.
Men Janni fikk ikke oppfylt ønsket om å møte sjefen selv.

- Jeg fikk time på selveste julaften, men da var det kun to på jobb. Kat von D hadde desverre reist på juleferie, men jeg møtte en annen av de som har vært med i TV-serien.

- Jeg er uansett fornøyd med resultatet, det ble et nytt minne for livet,  sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Fikk dødsbudskap etter Paradise-exiten