Tatoverte «Robinson» på armen - nå er sex-forbryteren klippet bort

- Et tegn på at jeg absolutt ikke angrer i det hele tatt på at jeg ble med, sa den tidligere sex-forbryteren.

<strong>VERDIG MINNE:</strong> Deltageren som nå er klippet vekk forklarte at tatoveringen var et godt minne fra oppholdet på Robinson-øya. Foto: Seher.no
VERDIG MINNE: Deltageren som nå er klippet vekk forklarte at tatoveringen var et godt minne fra oppholdet på Robinson-øya. Foto: Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Torsdag kom det fram at en av årets «Robinson»-deltagere tidligere er blitt dømt for sex-forbrytelser. Mannen er dømt hele fem ganger, og ble i 2006 dømt til fire års fengsel for grove seksuelle overgrep mot et barn på under ti år, skriver GodkveldNorge.no.

Det ble torsdag kveld besluttet at deltageren klippes helt ut av TV3-programmet.

Deltageren har i etterkant av oppholdet i «Robinsonekspedisjonen» skaffet seg en tatovering av programmets logo. Under står det «Caramuan 2011, Phillipines».

- Ja, den har jeg på armen her. Det er et minne, og den er en måneds tid gammel. Tatoveringen er et tegn på at jeg absolutt ikke angrer i det hele tatt på at jeg ble med på «Robinson», sa deltageren til Seher.no før nyheten om fortiden hans ble kjent.

Mannen fortalte at han aldri hadde sett for seg at han noen gang kom til å delta i et reality-program for noen år siden.

- Det hadde jeg aldri forespeilet meg, nei. Så dette er et verdig minne, det er helt sikkert, sa deltakerens fortid ble avslørt.

TV3s programdirektør, Trygve Rønningen, fortalte at han var svært skuffet da nyheten kom ut.

- Vi har hatt et enormt tillitsbrudd fra en av deltakerne i «Robinsonekspedisjonen». Vedkommende har løyet om sin kriminelle fortid til oss, noe vi først fant ut nylig, sa han til Seher.no torsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Robinson-deltager dømt for sex-overgrep mot barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer