Tatoverte navnet hans i panna

...men den kanadiske artisten Drake har blandede følelser etter tattoo-stuntet.

BÅDE OG: Drake sier at han ble flattert av at hun tattoverte navnet hans i panna, men har ingenting til overs for tattovøren. Foto: Stella Pictures
BÅDE OG: Drake sier at han ble flattert av at hun tattoverte navnet hans i panna, men har ingenting til overs for tattovøren. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den talentfulle R&B/rap-artisten Aubrey Graham (25), bedre kjent som Drake, er et hett navn i musikkbransjen for tiden.

Så populær er han faktisk at en fan nylig tatoverte «Drake» i pannen sin. Artisten selv synes at stuntet var veldig flatterende, men han er sjokkert over at Kevin Cambell, som tattoverte jenta, faktisk gjennomførte det.

- Tattovøren er en «f***ing a**hole» da, såpass må jeg kunne si. Han burde fått sparken, og aldri få mulighet til å kunne tattovere igjen, fortalte Drake under et intervju med Huffington Post lillejulaften.

Tatovøren på sin side påstår at han i utgangspunktet ikke var spesielt villig til å gjennomføre jobben, men at jenta ønsket det så sterkt.

- Hun var virkelig keen på å gjøre det. Hun hadde et bilde av fonten hun hadde valgt  på iPhonen sin, og var veldig klar på å ha det på pannen. Det virket på henne som at hun hadde tenkt på det lenge, men jeg vet ikke helt hvor nøye gjennomtenkt det faktisk er når hun velger å få en så teit tattovering på pannen, sier han i et stort intervju med Vice Magazine, som har publisert eksklusive bilder av det noe spesielle tatoveringsstuntet.

Drake hadde sitt gjennombrudd med låta «Best I’ve Ever Had» i 2009, og har siden den gang samarbeidet med store artister som Rihanna (23), Lil Wayne (29) og Kanye West (34).

Til neste år legger Drake ut på «Club Paradise Tour», og besøker i den forbindelse Oslo Spektrum 16.april.

Identiteten til den nytattoverte L.A.-jenta forblir et mysterium, men det er mye mulig at hun ble inspirert av setningen «tat my name on you girl, so I know its real» fra Drake-låta «Free Spirit»...

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Christer Falck har fått ny kjæreste  

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer