BÅDE OG: Drake sier at han ble flattert av at hun tattoverte navnet hans i panna, men har ingenting til overs for tattovøren. Foto: Stella Pictures
BÅDE OG: Drake sier at han ble flattert av at hun tattoverte navnet hans i panna, men har ingenting til overs for tattovøren. Foto: Stella Pictures Vis mer

Tatoverte navnet hans i panna

...men den kanadiske artisten Drake har blandede følelser etter tattoo-stuntet.

Publisert
SEHER.NO: Den talentfulle R&B/rap-artisten Aubrey Graham (25), bedre kjent som Drake, er et hett navn i musikkbransjen for tiden.

Så populær er han faktisk at en fan nylig tatoverte «Drake» i pannen sin. Artisten selv synes at stuntet var veldig flatterende, men han er sjokkert over at Kevin Cambell, som tattoverte jenta, faktisk gjennomførte det.

- Tattovøren er en «f***ing a**hole» da, såpass må jeg kunne si. Han burde fått sparken, og aldri få mulighet til å kunne tattovere igjen, fortalte Drake under et intervju med Huffington Post lillejulaften.

Tatovøren på sin side påstår at han i utgangspunktet ikke var spesielt villig til å gjennomføre jobben, men at jenta ønsket det så sterkt.

- Hun var virkelig keen på å gjøre det. Hun hadde et bilde av fonten hun hadde valgt  på iPhonen sin, og var veldig klar på å ha det på pannen. Det virket på henne som at hun hadde tenkt på det lenge, men jeg vet ikke helt hvor nøye gjennomtenkt det faktisk er når hun velger å få en så teit tattovering på pannen, sier han i et stort intervju med Vice Magazine, som har publisert eksklusive bilder av det noe spesielle tatoveringsstuntet.

Drake hadde sitt gjennombrudd med låta «Best I’ve Ever Had» i 2009, og har siden den gang samarbeidet med store artister som Rihanna (23), Lil Wayne (29) og Kanye West (34).

Til neste år legger Drake ut på «Club Paradise Tour», og besøker i den forbindelse Oslo Spektrum 16.april.

Identiteten til den nytattoverte L.A.-jenta forblir et mysterium, men det er mye mulig at hun ble inspirert av setningen «tat my name on you girl, so I know its real» fra Drake-låta «Free Spirit»...

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Christer Falck har fått ny kjæreste  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer