Kelsey Grammer:

Tatoverte konas navn ved skrittet for én spesiell grunn

På oppfordring fra kona måtte Kelsey Grammer ta en helt spesiell tatovering i nærheten av sine edleste deler.

SPESIELL TATOVERING: Kelsey Grammer avslører at han har tatt en noe uvanlig tatovering til ære for kona Kayte Walsh. Foto: NTB Scanpix
SPESIELL TATOVERING: Kelsey Grammer avslører at han har tatt en noe uvanlig tatovering til ære for kona Kayte Walsh. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespilleren Kelsey Grammer (63) har de siste årene gjort suksess i tv-serien «Boss», men er nok aller mest kjent fra tv-seriene «Cheers» og «Frasier», der han spilte rollen som psykiateren Frasier Crane.

Privat har skuespilleren hatt et noe turbulent liv. Han har tidligere vært åpen om at han har slitt med tungt rus- og alkoholmisbruk, og har også tidligere blitt tatt for besittelse av kokain.

- Man leker med døden om man fortsetter den veien, sa «Frasier»-stjerna i et intervju med The Times i 2016.

Også på kjærlighetsfronten har Grammer opplevd mange opp- og nedturer. 63-åringen har vært gift fire ganger, og har til sammen sju barn.

I 2011 giftet han seg med flyvertinnen Kayte Walsh (39), bare to uker etter at han offisielt var skilt fra Camille Grammer. Tidligere har «Frasier»-stjernen innrømmet å ha vært utro mot sin forrige kone - med sin nåværende kone.

Men nå kan det virke som 63-åringen gjør det han kan for å unngå nye utroskapsskandaler eller skilsmisser.

Tatoverte navnet på kona

Da han nylig gjestet talkshowet til Conan O'Brien fortalte han nemlig at han har tatovert konas navn på et helt spesielt sted på kroppen.

- Jeg har én tatovering. Men den er plassert veldig diskret, sier han til talkshow-verten, før han peker mot skrittet, ifølge People.

LUR KONE: Det er altså Kaytes navn som er tatovert på innsiden av låret til Kelsey. Foto: NTB Scanpix
LUR KONE: Det er altså Kaytes navn som er tatovert på innsiden av låret til Kelsey. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tatoveringen er plassert rett overfor skrittet til Hollywood-stjernen, for å unngå at det noen gang i fremtiden skal bli sådd tvil om hvem det er som har gjort krav på 63-åringen, ifølge nettstedet.

Bakgrunnen for tatoveringen, og den spesielle plasseringen, skal være for å unngå at «Frasier»-stjerna skal være utro igjen.

Konas idé

Ifølge People hevdet Grammer at det var Walsh selv, som var hjernen bak planen om å markere ham som «sin» på livstid.

- Det handlet om eierskap. Kona mi sa til meg: «Hvorfor får du deg ikke en tatovering?». Tanken var nok at om jeg noen gang tenkte det ville være en god idé å ha et sidesprang, så ville den utvalgte personen ... du vet ... se at utstyret mitt allerede var signert og eid av en jente ved navn Kayte, fortalte Grammer under talkshowet, ifølge nettstedet.

Til tross for at tatoveringen er permanent, virker ikke «Frasier»-stjernen bitter. Ifølge People skal Grammer være så forelsket i kona, at han synes det er helt greit.

Fikk tatoveringen i 2012

Det var allerede i 2012, kun ett år etter at han og Kayte ga hverandre sine «ja», at komikeren valgte å tatovere konas navn overfor sine private eiendeler.

PÅ PINEBENKEN: Her får Grammer sin første tatovering i 2012 som 57-åring. Foto: Twitter
PÅ PINEBENKEN: Her får Grammer sin første tatovering i 2012 som 57-åring. Foto: Twitter Vis mer

Tatoveringen er tegnet i blått blekk, og bokstavene som former Kaytes navn, er omtrent en og en halv centimeter høye. Ifølge Grammer er dette hans første og eneste tatovering.

Tatovøren James Eastwood husker fortsatt dagen han tatoverte kjendisen på «Chicagos Insight Studios», og har uttalt seg om hendelsen .

- Han er den eneste kjente personen jeg har tatovert. Det virket som han hadde beina på bakken, sa han den gang, ifølge People.

Walsh skal ha sittet ved siden av Hollywood-stjernen hele tiden mens tatovøren holdt på. På denne tiden var de 14 måneder inn i ekteskapet, og Walsh var allerede gravid med datteren deres, Faith Evangeline Elisa (6).

Senere fikk de også sønnene Kelsey Gabriel Elias (4) og Auden James Ellis (2).

Rotete fortid

Filmstjernen har tilsynelatende funnet lykken og roen med den tidligere flyvertinnen, men det har ikke alltid vært så rolig for syvbarnsfaren.

Walsh møtte stjernen i 2009 mens han enda var gift med sin tredje kone, Camille Grammer. I 2010 søkte Camille om skilsmisse, etter at «Frasier»-stjernen endelig fortalte henne om utroskapen.

EKSEN: Det var mot Camilla Grammer at Kelsey var utro med Kayte. Foto: NTB Scanpix
EKSEN: Det var mot Camilla Grammer at Kelsey var utro med Kayte. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette skal han angivelig ha gjort kort tid etter at kameraene under innspillingen av «The Real Housewifes of Beverly Hills» sesong en, sluttet å filme.

Grammer har uttalt seg om utroskapen i senere tid, og skulle ønske han hadde gjort ting annerledes.

- Det var en veldig smertefull og ukomfortabel situasjon. Det var ukomfortabelt for Kayte, og det var ukomfortabelt for resten av oss. Det er så mye jeg angrer på, men jeg kan ikke gå rundt og unnskylde meg for resten av livet ... Vi gjør alle feil, men forhåpentligvis er vi med mennesker som kan tilgi, uttalte han i et intervju på «Anderson Live».

Komikeren mener også at ekskona hadde fortjent å vite om utroskapen tidligere, og at han kunne fortalt henne om de gjentatte sidesprangene på en bedre måte.

- Jeg skulle ha sagt noe sånt som: «Hør her, jeg har møtt en jente i England, og vi to har ikke fungert på lenge», sa han.

Stor familie

For øyeblikket har Kelsey syv barn, med fire forskjellige mødre.

MANGE BARN: Kelsey og to av døtrene sine i Disney Land. Foto: NTB Scanpix
MANGE BARN: Kelsey og to av døtrene sine i Disney Land. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ett av barna, Spencer Karen Grammer (34), har allerede utmerket seg som skuespiller, og er blant annet kjent for å være stemmen til Summer Smith i «Rick and Morty».

LES OGSÅ: Kelsey Grammer dumpet kona med telefonen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer