TATOVERING: Ryan har tatovert inn navnet til Kaley og bryllupsdatoen til paret på venstre underarm. Foto: Instagram/Fame Flynet
TATOVERING: Ryan har tatovert inn navnet til Kaley og bryllupsdatoen til paret på venstre underarm. Foto: Instagram/Fame FlynetVis mer

Tatoverte konas navn på armen

Giftering var ikke nok for «The Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuocos ferske ektemann.

SEOGHØR.NO: TV-stjernen Kaley Cuoco (28), kjent fra TV-serien «Big Bang Theory» giftet seg med tennisproffen Ryan Sweeting på nyttårsaften.

Paret skal være svært lykkelig, og Kaley har ved flere anledninger vist frem sin enorme diamantring.

For Ryan virker det derimot ut som om det ikke er nok med en ring på fingeren. Tennisstjernen har nå tatovert inn konas navn og bryllupsdatoen på venstre underarm som en søt påminnelse om kona.

Se video:

 

 

Ryan giftet seg med Kaley på en ranch i Santa Susana, California. TV-stjernen gikk til alters i det hun selv beskrev som «en drømmekjole» fra designeren Vera Wang.

I ROSA KJOLE: Kaley Cuoco giftet seg i en rosa Vera Wang-kjole. Foto: Instagram
I ROSA KJOLE: Kaley Cuoco giftet seg i en rosa Vera Wang-kjole. Foto: Instagram Vis mer

Kaley hyllet også ektemannen fra scenekanten da ble tildelt prisen for «Beste kvinnelige skuespiller i en TV-komedie» under People’s Choice Awards i Los Angeles tidligere i januar.

- Dette er det nest beste som har skjedd meg i år. Det beste var å gifte meg med deg, baby, sa hun til sin nye ektemann, til applaus fra salen.

LES OGSÅ:   Giftet seg på nyttårsaften