Tatoverte kommunevåpen på leggen

- Jeg ble overtalt på et kvarter, sier Charter-stjernen.

NY-TATOVERT: «Charter»-Hilde Skovdahl Jørstad var selvskreven gjest under førpremieren på broren, Morten Skovdahls, nye tv-serie «Ta en tattoo» mandag kveld. Og realitystjernen kunne avsløre at hun har fått en tatovering.  Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
NY-TATOVERT: «Charter»-Hilde Skovdahl Jørstad var selvskreven gjest under førpremieren på broren, Morten Skovdahls, nye tv-serie «Ta en tattoo» mandag kveld. Og realitystjernen kunne avsløre at hun har fått en tatovering. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Mandag holdt NRK førpremiere på det nye underholdningsprogrammet «Ta en tattoo» på Løvebakken i Oslo.

I programmet, som har premiere tirsdag 21. september, får tv-seerne følge tatoveringsentusiast og programleder Morten Skovdahl (38), som er medeier og executive producer i Limelight TV, i hans jakt på den perfekte tatovering.

Og en av de selvskrevne gjestene i programmet, er Mortens søster, Hilde Skovdahl Jørstad (41), kjent fra «Charterfeber» på TV3.

Sammen med en rekke festglade tatovører og partygjester, var realitystjernen blant dem som var tilstede under førpremieren i Oslo mandag kveld.

Og selv om Hilde egentlig ikke synes at tatoverte kvinner er spesielt sexy, var det med lite skjult stolthet at hun viste frem kroppskunsten hun nylig fikk tatovert nederst på høyre ben.

- Morten klarte å overtale meg på et kvarter! Han begynte med dette programmet sitt, og så maste han så fælt på at jeg skulle ta en og at han ville ha meg med i programmet, men jeg nektet. Men så klarte han å overtale meg i siste liten.

- Det var en dag han ville at jeg og mamma skulle komme til tatoveringsstudioet der han var for å se på, og han vet jo hvor morsomt jeg synes sånt er. Så da bare ble det slik. Men nå har jeg da gjort det, og føler meg faktisk litt som en av gutta, humrer den blide realitystjernen til Seher.no.

Tatoveringen 41-åringen har fått festet permanent på huden, er byvåpenet i Halmstad i Sverige, som er stedet hvor hun var involvert i en bilulykke i 2004.

- Jeg pratet jo litt om det da bilulykken skjedde, at jeg måtte ha et slags minne, og noe som dekket arrene. Jeg hadde jo flaks at det er så feminint med hjerter og kroner da, ler hun. 

Men realitystjernen innrømmer likevel at hun var litt skeptisk til kroppskunsten i starten.

- Jeg vet ikke om jeg får lov til å si det. Men jeg synes jo at tatoveringer er tøft på en mann, og jeg elsker å være kvinne, så jeg synes jo egentlig at en tatovering på meg var litt fælt. Så det slet jeg litt med. Og jeg synes absolutt ikke man skal ha det på pupper, eller armer. Men jeg må jo innrømme at jeg synes det er litt tøft og da, at jeg har gjort det. Bilulykken ga meg så mye arr, så da tenkte jeg at det var greit med en sånn liten en. Men jeg synes det er mye mer sexy på en mann, enn på en dame, selv om jeg nå har en, smiler hun.

Og i det programleder-broren skrider fordi på det fullstappede utestedet, kommer Hilde med en enda morsommere innrømmelse:

- Uff Morten, nå tenker jeg på deg hver gang jeg er i dusjen, og det er jo ikke helt bra, ler hun.

«Ta en tattoo» har premiere på NRK1 tirsdag 21. september kl. 22.30! Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Sjekk Vallas tatovering