Tatoverte kjærestens navn

Fotballstjernen John Arne Riise har Louise nærme hjertet.

LYKKELIGE: John Arne Riise forlovet seg med Louise Angelica Markussen på julaften. Nå gleder paret seg til bryllupet.  Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
LYKKELIGE: John Arne Riise forlovet seg med Louise Angelica Markussen på julaften. Nå gleder paret seg til bryllupet. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fotballspiller John Arne Riise (32) er stormforelsket i sin flotte forlovede Louise Angelica Markussen (22). Nå har han tatovert hennes navn på venstre side av overkroppen for å vise sin kjærlighet.

På fotodelingstjenesten Instagram la Louise mandag ut et bilde av kjærestens kroppspryd med underteksten; Så stolt av min forlovedes nye tatovering.

Dette er ikke John Arnes første tatovering. Fra før har han blant annet sine tre barns navn merket i blekk på kroppen.

Etter det Se og Hør kjenner til, er landslagsprofilen i gang med å fylle hele den venstre armen med et foreløpig ukjent kunstverk.

Fulham-spilleren møtte modellen og make-up artisten Louise gjenneom felles venner på en hyttetur i påsken i fjor. På selveste julaften fridde John Arne og nå gleder paret, som bor i London, seg til å gifte seg.

Les også: Fridde til kjæresten på julaften


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer