Tatoverte kjærestens navn før bruddet

Kat von D kommer til å bære med seg ekskjæresten resten av livet...

BRYLLUPET AVLYST: Jesse James og Kat Von D gifter seg ikke denne sommeren likevel. Foto: Stella Pictures
BRYLLUPET AVLYST: Jesse James og Kat Von D gifter seg ikke denne sommeren likevel. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I juni gikk det rykter om at TV-stjernene Jesse James (42) og Kat von D (29) hadde brutt forlovelsen, og denne uken bekreftet paret nyheten.

- Jeg er knust fordi jeg elsker henne virkelig. Distansen mellom oss var rett og slett for stor, sier Jesse til People.com.

Men selv om paret - som hadde planer om å gifte seg i sommer - har gått hvert til sitt, kommer nok Kat til å huske ekskjæresten en god stund fremover.

Ifølge Radar Online, valgte tatoveringsartisten nemlig å forevige Jesses ansikt på kroppen like før de gjorde det slutt.


Nettstedet skriver at dette kommer frem i en episode av 29-åringens realityshow, hvor hun overrasker den daværende kjæresten med en tatovering av ansiktet hans fra et barndomsbilde.

- Jeg skal tatovere ansiktet hans på kroppen min, og jeg aner ikke hvordan han kommer til å reagere, sier hun i episoden som ennå ikke er vist på TV.


Kat bor i Los Angeles der hun spiller inn reality-showet sitt. James bor like utenfor Austin, der han bor sammen med barna Chandler (16), Jesse (14) og Sunny (7).

Paret ble sammen like etter at Jesse akkurat vært gjennom skilsmissen fra Sandra Bullock, som forlot ham etter hans utroskap ble avslørt i fjor vår.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun er bedre enn Sandra i senga