Tatoverte inn sin døde mor på armen

Dette er datteren bursdagsgave til sin døde mor, Whitney Houston. Og kjæresten hennes gjorde det samme…

MAMMA ER ALLTID MED: Whitney Houstons datter Bobbi Kristina har tatovert inn moren, Whitney Houstons» initialer WH på håndleddene. Det samme har hennes kjærestte. Foto: All Over Press
MAMMA ER ALLTID MED: Whitney Houstons datter Bobbi Kristina har tatovert inn moren, Whitney Houstons» initialer WH på håndleddene. Det samme har hennes kjærestte. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina (19) minnes sin mor med en tatovering på håndleddet med bokstavene «WH».

Både Bobbi og hennes kjæreste Nick Gordon har fått seg de matchende tatoveringene, i forbindelse med innspillingen av hennes nye realityprogram.

Nick var så godt som adoptivsønnen til Whitney, og de to har blitt stadig tettere etter Whitneys død 11. februar.

«Denne er for deg mamma» og «Nå er du virkelig alltid med oss mamma. Vi elsker deg», er blant det hun skrev på Twitter i forbindelse med bildene som hun dedikerte til moren på det som ville vært hennes 49. bursdag på torsdag.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Hun utnytter datterens død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer