GIFT I SYV ÅR: Mona og Sondre giftet seg i all hemmelighet i 2005. Hun har tatovert navnet hans på kroppen.  Foto: All Over Press
GIFT I SYV ÅR: Mona og Sondre giftet seg i all hemmelighet i 2005. Hun har tatovert navnet hans på kroppen. Foto: All Over PressVis mer

Tatoverte inn konas navn

Både Sondre Lerche og kona har tatovert inn hverandres navn på kroppen.

SEOGHØR.NO: «The Voice»-mentoren Sondre Lerche (29) holder vanligvis til i New York, sammen med kona Mona Fastvold Lerche (26). Der har paret i løpet av sitt syv år lange ekteskap tatovert hverandres navn på kroppen. Lerche sier han har blitt mer spontan.

- Tatoveringen på armen for eksempel. En «out of character»-ting å gjøre, sier han til Dagbladets magasin Inne & Ute.

På tatoveringen har han fire bokstaver formet som et hjerte. De står for plateselskapet hans Mona Records. Og skuespillerkona Mona. Hun på sin side har en tatovering med «Sondre», skriver Dagbladet.

Paret giftet seg i sjømannskirken i New York i 2005. Da var Sondre, som ventet helt til han var 21 år med å bli full, 22 år. 

- Jeg husker kompiser sa, skal du gifte deg? Så tidlig? Men etter noen år hadde de flyttet til suburbs og «jaja, det blir vel oss to». Det er mye gøyere å ta valgene, enn at ting bare skjer, sier Lerche.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Angrer ikke på Marion-krangelen