Ariana Granda og Pete Davidson:

Tatoverte Arianas navn to dager etter at forholdet ble kjent

Fansen er bekymret.

TATOVERT: Ariana Grande og hennes nye kjærester Pete Davidson bekreftet forhold for to dager siden. Allerede nå har Pete rukket å tatt to tatoveringer dedikert til Ariana. Foto: Skjermdump, Instagram
TATOVERT: Ariana Grande og hennes nye kjærester Pete Davidson bekreftet forhold for to dager siden. Allerede nå har Pete rukket å tatt to tatoveringer dedikert til Ariana. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer
Publisert

I begynnelsen av mai ble det kjent at forholdet mellom superstjernen Ariana Grande (24) og rapperen Mac Miller (26) hadde tatt slutt etter nesten to år.

Knappe tre uker senere avslørte 24-åringen at hun har funnet kjærligheten på ny med komiker Pete Davidson (24).

Nå, to dager senere, har Pete tatt ikke bare tatt én, men to tatoveringer til ære for sin nye kjæreste.

Proff tatovør

Ifølge Us Weekly skal den amerikanske komikeren ha tatovert en sort kaninmaske, den ikoniske masken Ariana har på seg på albumcoveret til «Dangerous Woman».

Han skal også ha tatovert Arianas initialer A og G på tommelen.

Tatoveringene skal Pete ha tatt hos den anerkjente tatovøren London Reese, som delte bilde av tatoveringen på Instagram.

- Vi hadde en bra kveld, skriver London Reese til bilde som han har tagget Pete på.

Bekymret

Kort tid etter at bildet av tatoveringen ble delt, ytret flere fans bekymring for den 24 år gamle komikeren, og er redd for at han forhaster seg inn i forholdet med Ariana.

- Hva om de slår opp. Det er ganske dumt å tatovere noe som relaterer til en person du akkurat har blitt kjent med, skriver en, mens en annen påpeker at dette ikke er første tatoveringen Pete har tatt til ære for en han er glad i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer