- Tatoveringen er bare for Brad

Nektet å snakke om sitt nye kunstverk.

TAUS: Angelina Jolie ønsket ikke å snakke om sin nye tatovering. Foto: All Over Press
TAUS: Angelina Jolie ønsket ikke å snakke om sin nye tatovering. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Angelina Jolies (35) privatliv er nok like mye omtalt som hennes arbeid som skuespiller. Men enkelte ganger finner man spor fra hennes privatliv i filmene hun spiller i.

Det sørger hennes mange tatoveringer for. Da Vanity Fair nylig gjorde et portrettintervju med filmstjernen, la observante lesere merke til at hun hadde en ny tatovering.

Da Jolie promoterte sin nye film «Salt» i Washington D.C. ble hun spurt om denne nye tatoveringen av MTV News. Men Jolie var ikke interessert i å snakke om den.

- Eh, den er bare for Brad, fortalte skuespilleren til nettstedet.

Angelina var mer snakkesalig da det kom til hennes privatliv, og forklarte hva hun tror er nøkkelen for å lykkes i et forhold.

- Jeg tror faktisk det er viktig å være fullstendig ærlige med hverandre, uansett hvor vanskelig det måtte være. Men jeg er uansett dårlig på å holde hemmeligheter.

Forholdet mellom Brad og Angelina har det siste året vært gjenstand for konstant spekulasjon, og bruddryktene har haglet. Likevel sa Jolie nylig at hun aldri har hatt det så bra som hun har det nå for tiden.

- Barna binder oss sammen så klart, men forholdet ville ikke vart om det bare var barna som holdt oss sammen. Vi er utrolig interesserte i hverandre, og vi har det alltid så spennende sammen. Vi elsker hverandre virkelig, og vi nyter det. Vi finner alltid tid til ha kvalitetstid sammen, slik at vi beholder gnisten. Vi er alltid sammen, fordi vi planlegger rundt det. Vi er aldri mer enn tre dager fra hverandre, sa Jolie til Parade Magazine.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Avslører hvordan de beholder gnisten