VIL HA TATTIS: Vinner Svein Østvik "Sangstjerner" tatoverer han "Sex machine" på puppen. Foto: TV3
VIL HA TATTIS: Vinner Svein Østvik "Sangstjerner" tatoverer han "Sex machine" på puppen. Foto: TV3Vis mer

Tatoverer "Sex machine"

Vinner Svein Østvik, har han planene klare.

SEHER.NO: Torsdag kveld er det duket for semifinale i "Sangstjerner".


Svein Østvik, Nicholas Carlie og Adam Schølberg skal kjempe om de to ettertraktede finaleplassene. Det gjelder å gi alt når det i kveld tevles i kategoriene pop/rock og country.

"Mr. Charterfeber"- Svein lover å gi ett hundre prosent:

- Vinner jeg "Sangstjerner" skal jeg tatovere "Sex machine" på kroppen. Ari Behn tatoverte en terning med tallet seks og det var ikke fordi han er en "sex machine" - i motsetning til meg, ler han til Seher.no.

- Hvor på kroppen skal du ha tatoveringen?

- På puppen. Jeg har prikket meg så hardt på brystet når jeg synger at jeg har fått store blåmerker der, så tatoveringen skal dekke dem.

Nervene har energibomba stålkontroll på.

- Jeg har ikke nerver for kvelden. Det er noen vanskelige sanger jeg skal synge, men jeg har bestemt meg for å ikke være nervøs. Når man først bestemmer seg for det, så pleier det å gå bra.

Nicholas Charlie og Adam Schølberg har også planene klare for hva de skal gjøre dersom de stikker av med seieren i "Sangstjerner".

Nicholas vil arrangere en konsert på Sentrum Scene til inntekt for Amnesty. Der skal det være billig inngang og dyr øl.

Adam har bestemt seg for å endelig tørre å gå på audition for en musikal hvis han vinner.

Etter torsdagens opptreden ble det kjent at Svein og Adam er de to finalistene i TV3s "Sangstjerner". Det ble Nicholas som trakk det korteste strået og måtte forlate konkurransen.

LES OGSÅ: - Black will be back

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.