VALGETS KVAL: Men TV-seerne sviktet TV3s nye sjekkeprogram som nå tas av skjermen. Foto: Kyrre Skjelby/TV3
VALGETS KVAL: Men TV-seerne sviktet TV3s nye sjekkeprogram som nå tas av skjermen. Foto: Kyrre Skjelby/TV3Vis mer

Tas av skjermen på ubestemt tid

TV3 erstatter seerfloppen «Kjærlighetsredet» med «Top Model»-repriser og spenningsserie.

SJEKKE-TV: Programleder Marianne Jemtegård har ikke klart å vinne seerne med sitt nye program «Kjærlighetsredet» Foto: Kyrre Skjelby/TV3
SJEKKE-TV: Programleder Marianne Jemtegård har ikke klart å vinne seerne med sitt nye program «Kjærlighetsredet» Foto: Kyrre Skjelby/TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter seertall ned mot kun 10 000 på en av sendingene, var det torsdag over og ut for TV3s sjekkeprogram i denne omgang - kun to uker etter premieren.

TV3 har nemlig bestemt seg for å utsette visningen av de resterende programmene - hvor blant annet den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Magne Robberstad er en av deltagerne - på ubestemt tid.

Pressesjef i TV3, Line Vee Hanum, sier til Seoghør.no at kanalen vil lete etter en sendeflate som passer programmet bedre.

- Selv om Kjærlighetsredet ikke hadde så verst oppslutning med ca 95 000 seere totalt i snitt den første uken, medregnet alle plattformer og opptaksseing, altså total screen rating, så var det lavere tall enn det vi hadde ønsket og håpet på for lineær seing.

- Vi pauser derfor Kjærlighetsredet fra neste uke, og finner en sendeflate vi tror vil gagne serien bedre neste sesong. Når og hvor kommer vi tilbake til. Seertallene for lineær-seing av Kjærlighetsredet har svingt veldig fra 10 000 til 70 000, og mange har altså sett programmet i opptak eller på web, så dette er åpenbart et program seerne i høy grad selv velger når og hvor de vil se.

Kanalen satser nå på at en blanding av repriser og nye programmer skal vinne tilbake seerne på sen kveldstid på hverdager.

. Vi kommer til å fylle 22.30-sloten med et variert tilbud til våre seere denne høsten, blant annet kommer den populære reprisen av Top Model kl. 22.30 på onsdager tilbake, og de som ikke får med seg den nye spenningsserien «The Blacklist», som har hatt stor suksess i USA i høst, kan se den på torsdager kl. 22.30, sier Line Vee Hanum til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Liker du menn, Magne?