KJÆRESTER: Emil Helge Svendsen og Samantha Skogrand har vært kjærester de siste månedene. Under tirsdagens sportssending bilr hun erstattet av en annen anker.
KJÆRESTER: Emil Helge Svendsen og Samantha Skogrand har vært kjærester de siste månedene. Under tirsdagens sportssending bilr hun erstattet av en annen anker. Vis mer

Tas av lufta på kjærestens gulldag

TV 2s-sportsanker Samantha Skogrand skal ikke lede tirsdagens sportssending.

Publisert

SEOGHØR.NO: Tirsdag tok Emil Helge Svendsen (28) sitt andre individuelle OL-gull i karrieren da han slo franske Martin Fourcade (25) på dramatisk vis under fellesstarten.

Det var TV 2s-sportsanker Samantha Skogrand (24) som skulle ha presentert nyheten i kanalens sending, men slik blir det ikke likevel, skriver VG.

- På bakgrunn av uttallige henvendelser, fant vi ut at det på en såpass spesiell dag, ville gi feil og uriktig fokus på formidleren. Det er gull-vinneren som er i fokus i dag, skriver kommunikasjonssjef i TV 2 Jan-Petter Dahl i en epost til VG.

Seoghør.no har vært i kontakt med Samantha, men hun vil ikke kommentere saken.

I begynnelsen av januar avslørte Se og Hør at skiskytter-stjernen og TV 2-profilen hadde blitt kjærester.

LES OGSÅ: - Jeg hadde ikke planlagt å grine

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer