Tas av lufta på kjærestens gulldag

TV 2s-sportsanker Samantha Skogrand skal ikke lede tirsdagens sportssending.

KJÆRESTER: Emil Helge Svendsen og Samantha Skogrand har vært kjærester de siste månedene. Under tirsdagens sportssending bilr hun erstattet av en annen anker.
KJÆRESTER: Emil Helge Svendsen og Samantha Skogrand har vært kjærester de siste månedene. Under tirsdagens sportssending bilr hun erstattet av en annen anker. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag tok Emil Helge Svendsen (28) sitt andre individuelle OL-gull i karrieren da han slo franske Martin Fourcade (25) på dramatisk vis under fellesstarten.

Det var TV 2s-sportsanker Samantha Skogrand (24) som skulle ha presentert nyheten i kanalens sending, men slik blir det ikke likevel, skriver VG.

- På bakgrunn av uttallige henvendelser, fant vi ut at det på en såpass spesiell dag, ville gi feil og uriktig fokus på formidleren. Det er gull-vinneren som er i fokus i dag, skriver kommunikasjonssjef i TV 2 Jan-Petter Dahl i en epost til VG.

Seoghør.no har vært i kontakt med Samantha, men hun vil ikke kommentere saken.

I begynnelsen av januar avslørte Se og Hør at skiskytter-stjernen og TV 2-profilen hadde blitt kjærester.

LES OGSÅ: - Jeg hadde ikke planlagt å grine

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer