Tarjei Bø gir bort gulljakka

Nå kan skiskytter-stjernens VM-uniform bli din.

FEIRET GULL: Tarjei Bø (t.v) og lillebror Johannes Thinges Bø kunne juble for VM-gull på stafett i skiskyting lørdag kveld, sammen med Emil Hegle Svendsen og Ole Einar Bjørndalen. Foto: NTB scanpix
FEIRET GULL: Tarjei Bø (t.v) og lillebror Johannes Thinges Bø kunne juble for VM-gull på stafett i skiskyting lørdag kveld, sammen med Emil Hegle Svendsen og Ole Einar Bjørndalen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tarjei Bø (27) kunne lørdag juble over gull på VM-stafetten i skiskyting sammen med Emil Hegle Svendsen, Ole Einar Bjørndalen og lillebror Johannes Tingnes Bø.

De fire nordmennene tok imot sine premier iført skiskytterlandslagets gullfargete VM-jakker, og nå har Tarjei bestemt seg for å gi bort sin jakke til en veldedighetsauksjon.

Inntektene fra salget av jakken vil gå til organisasjonen «Right To Play».

- Dette er helt fantastisk. Vi gratulerer med prestasjonene, og er svært takknemlige for at de ønsker å støtte opp om vårt arbeid med å gi barn i vanskeligstilte land lek og idrett. Vi håper at så mange som mulig vil by, ettersom bidraget her vil kunne gi flere barn økt livskvalitet og glede, sier kommunikasjonsansvarlig Anneline Botnen til Seoghør.no.

Auksjonen - som avsluttes tirsdag - finner du her (ekstern lenke).

LES OGSÅ:Lars Berger: - Det var Linda som sjekket opp meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer