Tårevått da Vamp-stjerne giftet seg

Vidar Johnsen hyllet kona på rørende vis.

GIFTET SEG: Artist og tidligere Vamp-vokalist Vidar Johnsen rørte kona til tårer da han sang og spilte en egenkomponert låt for henne under helgens  bryllup. Her er han avbildet på scenen i Oslo Spektrum med Vamp i 2006.  Foto: SCANPIX
GIFTET SEG: Artist og tidligere Vamp-vokalist Vidar Johnsen rørte kona til tårer da han sang og spilte en egenkomponert låt for henne under helgens bryllup. Her er han avbildet på scenen i Oslo Spektrum med Vamp i 2006. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske musikeren Vidar Johnsen (38), best kjent som tidligere vokalist i den populære gruppen Vamp, skapte mye søt musikk i helgen.

Da giftet han seg nemlig med forloveden Veronika Katrin Andreassen (34), som var med i TVNorge-programmet «Big Brother» i 2002. Det skriver Se og Hør.

Turtelduene giftet seg i kulturkirken Jakob i Oslo. Og Johnsen benyttet anledningen til å fremføre en spesiell sang han hadde komponert til sin utkårede.

Den romantiske sangen «Eg sveve med deg», som vestlendingen sang og spilte gitar til, fikk vakre Veronika til å ta til tårene. Men den drevne artisten hadde også selv problemer med å holde følelsene i sjakk, kan han fortelle.

- For å være helt ærlig så hadde jeg klump i halsen selv. Jeg er vant til å framføre sanger, men dette var noe helt spesielt, sier han til Se og Hør.

Se de eksklusive bildene fra bryllupet i Se og Hør som er i salg nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Var Pippa-rumpa bare juks?  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer