ÅPENHJERTIG: Britney avslører igjen sine innerste tanker på hjemmesiden sin. Foto: Skjermdump
ÅPENHJERTIG: Britney avslører igjen sine innerste tanker på hjemmesiden sin. Foto: SkjermdumpVis mer

Tårevått brev fra Britney

Spears snakker endelig ut om rehab-oppholdet, skilsmissen og falske venner.

SEHER.NO: - Når alt kommer til alt - vi bryr oss alle om hva andre mener om en. Hvis ikke hadde vi ikke vært her.


Dette er noe av det comeback-klare Britney Spears (25) skriver i et svært åpenhjertig brev på hjemmesiden sin, Britneyspears.com.

I brevet, som ble publisert i dag, snakker hun ut om oppholdet på rehab:

- Nylig ble jeg sendt til et sted kalt rehab. Jeg nådde virkelig bunnen. Jeg tror ikke det var alkohol eller en depresjon som var grunnen, jeg var som et dårlig barn som løp rundt med ADD!


Hun skriver også om forholdet til Kevin Federline (29), som tok slutt i fjor:

- Da forholdet tok slutt, innså jeg hvor mye energi og kjærlighet jeg hadde brukt. Jeg visste helt ærlig ikke hva jeg skulle gjøre med meg selv, og det gjorde meg så trist. Jeg innrømmer det, jeg var fortapt.


Innrømmelsene kommer blant annet etter ryktene om at Britney skal ha blitt forsøkt voldtatt rett før hun barberte av seg alt håret.

"Toxic"-stjernen påstår at hun ikke skriver alt dette for å legge skylden på noen, men at verdensbildet hennes har forandret seg - og at hun har måttet finne ut hvem som virkelig er vennene hennes:

- Å være sårbar, og så bli tatt med på middager og fester av venner, og så finne ut at du betalte for det hele, det var en stor vekker for meg.

Helt til slutt skriver hun at hun ikke vil være et offer:


- Jeg vet at alle tror jeg spiller offeret, men jeg gjør ikke det, og jeg hater det som skjer nå så mye. Kanskje er grunnen til dette brevet... Å kanskje få folk til å se på meg annerledes.

- Jeg er 25 og har fortsatt mye å lære, og jeg kommer til å gjøre feil hver dag. Jeg er sikker på at hver eneste feil jeg gjør havner på CNN eller "Good Morning America". Jeg er bare et menneske, og jeg elsker dere for at dere fortsatt elsker meg.

- Jeg vil ha det samme fra livet som dere...Og det er å være glad.

Les hele brevet på Britneys hjemmeside.


LES OGSÅ: Britney mistet BH-en