GRÅT: - Jeg gråt før jeg dro på turné, sa Joel Madden. Det var vanskelig for rockeren å si hadet til datteren Harlow. Foto: All Over Press
GRÅT: - Jeg gråt før jeg dro på turné, sa Joel Madden. Det var vanskelig for rockeren å si hadet til datteren Harlow. Foto: All Over PressVis mer

Tårevåt avskjed med datteren

Joel Madden måtte dra på Europaturné med bandet.

SEHER.NO: Good Charlotte-vokalisten Joel Madden (29) brøt ut i tårer da han gjorde seg klar til å legge ut på Europaturné med bandet nylig.

Årsak: han orket ikke ta farvel med datteren Harlow Winter.

Joel ble far for første gang 11. januar i år, da den lille jenta så dagens lys på kjendissykehuset Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles.

Mamma er den tidligere partyjenta Nicole Richie (26).

Madden innrømmer at det var vanskelig å forlate datteren, da han tidligere denne måneden la ut på turné. Nylig omtalte han henne som sin "eneste sanne kjærlighet", skriver Cbs.com.

Rockeimaget er det ikke så nøye med, skal man tro Madden. Han blir visstnok svært følelsesladet bare han ser sin vesle datter.

- Jeg gråt før jeg dro på turné. Jeg satt bare og så på datteren min og det fikk meg til å begynne å gråte litt. Det var mens jeg vugget vuggen hennes, sier han.

Under graviditeten med Harlow så mamma Nicole bedre og lykkeligere ut enn på lenge. Nå har kjendisjenta rast ned i vekt igjen, og flere medier er bekymret for Richies helse.

Les også: Risikerer alt for en tynn kropp!

Hun skal være deprimert over å bli overlatt til seg selv mens kjæresten er på turné.
Det hjelper ikke særlig at bestevenninnen Paris Hilton (27), som dater Joels tvillingbror Benji (29), bestemte seg for å bli med bandet på tur. Hver gang Nicole ringer Joel, tar Paris telefonen for å fortelle hvor fantastisk morsomt de har det.

Nicole skal synes det er fælt å ikke få ta del i moroa og føler seg fanget innenfor husets fire vegger.


Les også: Er en dårlig venninne!