TÅREVÅTT FARVELL: Cato Zahl-Pedersen og Marianne Sandaker fikk minst poeng av dommerne lørdag, og tapte danseduellen.
TÅREVÅTT FARVELL: Cato Zahl-Pedersen og Marianne Sandaker fikk minst poeng av dommerne lørdag, og tapte danseduellen. Vis mer

Tårevåt avskjed i Skal vi danse

Nok en kjendis er ute av dansen.

Publisert
Se bildespesial fra lørdagens Skal vi danse nederst i saken!

SEHER.NO: Etter en lidenskapelig kveld på parketten i «Skal vi danse», der tango og rumba sto på plakaten for kjendisdanserne, var det til slutt Cato Zahl Pedersen som måtte forlate konkurransen denne gangen.

Det så ikke minst Catos dansepartner Marianne Sandaker ut til å ta hardt, og tårene trillet på danseren da resultatet ble kjent.

- Det var veldig trist, sa Cato Zahl Pedersen under sendingen.


Da kveldens dommerpoeng og seerstemmer var talt opp var det Cato Zahl Pedersen og Stine Buer som møttes til duell på parketten. Den duellen gikk Stine Buer seirende ut av, og dermed er det Cato Zahl Pedersen som er ute av dansen for denne gang.

- Jeg tror ikke det var mangel på lidenskap det kom an på i kveld. Men vi gjorde en bra sistedans, sier Cato Zahl Pedersen til God kveld Norge.

- Duelldansen var råbra. Så bra har Cato aldri danset før, sier Marianne Sandaker.

På spørsmål om de spesielle utfordringene paret har hatt i Skal vi danse, sier Cato Zahl Pedersen:

- Vi har hatt et annet utgangspunkt, men vi forholder oss til det vi har. Marianne har hatt den største utfordringen, men hun er så fantastisk, sier Cato Zahl Pedersen.

- Nå er det ikke noe å spare på. Vi skal danse bra, skjerpe oss og stå på, sa Stine Buer etter å ha fått en ny sjanse.

At Stine Buer og Tom-Erik Nilsen havnet i duell var en stor overraskelse, da de fikk 27 poeng av dommerne lørdag, og hadde med det både Håvard Lilleheie, Anne Marie Ottersen, Cecilie Skog, Tommy Fredvang og duellpartner Cato Zahl Pedersen bak seg etter den første dansen.

Pedersen og Marianne Sandaker på sin side lå helt nederst etter dommernes poengutdeling med bare 21 poeng. Etter danseduellen ønsket også samtlige dommere å se Buer videre til neste uke.

LES OGSÅ: Har trent dans i hundre timer
LES OGSÅ: - Må opptre i Terjes truse om han taper

«Skal vi danse» sendes på TV 2 på lørdager klokka 19.30. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer