«Skal vi danse»:

Tårer i øynene etter maktdemonstrasjon

Aleksander Hetland fikk full pott.

RØRENDE: Aleksander Hetland fikk full pott av dommerne. Det ble et rørende øyeblikk. Foto: NTB scanpix
RØRENDE: Aleksander Hetland fikk full pott av dommerne. Det ble et rørende øyeblikk. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Se og Hør): Lørdag kveld var det duket for nok en «Skal vi danse»-sending fra Nydalen, der kveldens tema var eventyr. Alle deltakerne var ikledd passende kostymer, og mange imponerte dommerne stort.

Det var derimot ingen som klarte å slå hardere på stortromma enn svømmer Aleksander Hetland. Sammen med dansepartneren Nadya Khamitskaya imponerte han på parketten, og fikk hele 40 poeng av dommerne. Det er full pott.

I tillegg fikk Hetland en klem av Merete Lingjærde, som fortalte at hun ble svært rørt av Hetlands opptreden. Det var nemlig til Tsjajkovskijs «Nøtteknekkeren» at paret danset, en ballett som skal ha betydd mye for Lingjærde.

UANSTENDIG: Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya Andersen er med en uke til i «Skal vi danse». De har blant annet fått høre at de er uanstendige. Dette sier kjærestene deres. Reporter & Klipp: Thea Hope. Video: Ingebjørg Iversen /TV 2/ Rød Løper Vis mer

Imponerte

Da tierne kom på løpende bånd fra dommerne etter dansen, som for øvrig var en paso doble, var det på ingen måte vanskelig å se at Hetland og dansepartneren ble rørt. Han fikk tårer i øynene, og måtte flere ganger tørke dem bort under seansen.

Deltakeren skyldte på at han hadde fått noe i øyet, men det er ingen tvil om at den stående applausen han fikk fra publikum og de ellevilt gode poengene rørte noe i ham.

- Det var nok en blanding av at jeg fikk såpebobler i øyet og at jeg var rørt. Vi er veldig fornøyde, fordi vi har jobbet ekstra hardt den siste uken. Å få bekreftelse på det er både flott og rørende, sier Hetland til Se og Hør.

KLEM: Merete Lingjærede måtte klemme Hetland etter opptredenen. Foto: NTB scanpix
KLEM: Merete Lingjærede måtte klemme Hetland etter opptredenen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det er ikke første gang i sesongen noen har fått full pott, men det er første gang danseren fikk det selv.

Tiere på løpende bånd

Ikledd passende antrekk, imponerte danseduoen på parketten. De har vært forhåndsfavoritter lenge, og har blitt populære blant fansen. Det er vanskelig å legge skjul på at Hetlands utseende bidrar til det. Han har fått kallenavn som både «Hotland» og «Heitland», et stempel han tidligere har fortalt at han ler av.

Selv om frierbrevene trolig har rent inn, er Hetland på sin kant opptatt. Han er forlovet med Kristina Eriksen.

Det var ikke bare Hetland som imponerte til full pott lørdag kveld. Victor Sotbergs tolkning av en quickstep til musikk fra «Løvenes konge» imponerte også dommerne stort, som delte ut tiere på løpende bånd.

Emilie Nereng fikk også gode poenger, men var ett poeng unna full pott. Alle dommerne, med unntak av Trine Dehli Cleve, ga ti poeng. Nevnte dommer ga en nier, noe de andre tydelig var uenig i.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer