- Tårene var ekte

Paradise-Daniel vurderte å trekke seg etter «jentekomplottet».

TOK TIL TÅRENE:- Jeg var langt nede å vurderte å trekke meg, sier Daniel Hamnes etter at hans partner Victoria Norrman ga signaler om at hun vurderte å dolke ham i ryggen på "Paradise Hotel". Foto: TV3
TOK TIL TÅRENE:- Jeg var langt nede å vurderte å trekke meg, sier Daniel Hamnes etter at hans partner Victoria Norrman ga signaler om at hun vurderte å dolke ham i ryggen på "Paradise Hotel". Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Daniel Hamnes legger ikke skjul på at han var langt nede da han tirsdag tok til tårene foran TV-kameraene i "Paradise Hotel".

22-åringen - som er sønn av "Frøken Norge"-general Geir Hamnes - hevder det gikk sterkt innpå ham at han først ble splittet vekk fra sin romkamerat Victoria Norrmann (20) og skjønte at hun vurderte å satse videre på sin nye partner Petter Holmbakken (20).

- Tårene var ekte. Jeg hadde full tillit til Victoria, men da jeg skjønte at hun var innstilt på å gi Petter en sjanse, var det tungt å takle. Jeg ante ikke at hun hadde snakket så mye bak min rygg.

Hamnes hevder at han selv var inne på tanken om å bytte partner allerede fra andre dag på hotellet, men valgte å satse videre på Victoria.

Ble overrasket
Han ble derfor overrasket over da Victoria ikke umiddelbart ga signaler om at hun ville satse videre sammen med ham, etter at de to ble splittet av nykommeren Petter Holmbakken.

- Jeg ga henne full tillit, men skjønte for sent at hun var den som hadde brukt mest tid på å prate spill, spill, spill. 

Victoria Norrman sier hun hadde dårlig samvittighet, da hun inngikk allianser bak Daniels rygg, men hevder han har seg selv å takke.

- Jeg vet at mange fikk et sympatisk inntrykk av Daniel den første uken på hotellet, men det var ikke sånn jeg opplevde ham. Jeg følte han prøvde å overkjøre meg og bestemte meg derfor for at jeg ville gi alle de nye en sjanse, sier hun til Seher.no.

Norrman hevder hun har fått både positive og negative reaksjoner på grunn av sin behandling av Daniel.

- Noen støtter meg, mens andre synes jeg er kald og reservert. Selv kjenner jeg ikke meg så mye igjen i hvordan jeg fremstår på TV, og liker ikke å se episodene om dagen jeg heller.


«Jentekomplott»

Hamnes hevder konflikten mellom ham og Victoria bare ble mer og mer intens etter splitten, og innrømmer at han ikke har gledet seg til å se denne ukens episoder.

Han hevder han ble offer for et  «jentekomplott» da han fant ut at Karoline Berget også ble med på Victorias side.

- Jeg var så langt nede at jeg vurderte å trekke meg. Jeg synes de begge har sunket utrolig dypt. Men så tenkte jeg på at det var mange andre jeg likte der inne, så jeg valgte å bli.

Men Victoria hevder Daniel kun har seg selv å takke etter at han kritiserte Karoline for å pynte seg for mye.

- Da han begynte å kritisere Karoline viste han sin manipulerende side. Det er vel første gang jeg seerne så ham slik, men jeg opplevde ham sånn hele tiden. Men jeg vil understreke at vi har fått en god tone etter at vi kom hjem til Norge, sier hun til Seher.no.

Hamnes understreker også at han er på talefot med både Victoria og Karoline etter at de kom hjem fra Mexico.

- Karoline ser jeg ofte, og Victoria møter jeg av og til på byen. Vi har også snakket på telefonen, så det som skjedde på Paradise, blir på Paradise, sier han til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!  


LES OGSÅ: - Vi hadde ikke sex
-