Jennifer Lopez og Ben Affleck:

- Tårene trillet

To tiår etter at de først var forlovet, skal stjerneparet gifte seg. Førstnevnte forteller nå om frieriet.

GJENFORENT: Ben Affleck og Jennifer Lopez gir kjærligheten et nytt forsøkt. Foto: Elder Ordonez/Splash News/NTB
GJENFORENT: Ben Affleck og Jennifer Lopez gir kjærligheten et nytt forsøkt. Foto: Elder Ordonez/Splash News/NTB Vis mer
Publisert

At stjerneparet Jennifer Lopez (52) og Ben Affleck (49) skulle bli forlovet igjen, var det nok ikke mange som turte å håpe på for noen få år siden.

Paret var nemlig forlovet på tidlig 2000-tallet, men brøt med hverandre kort tid før bryllupet skulle stå. I ettertid gikk de begge videre etter bruddet, men i fjor fant de som kjent tilbake til hverandre.

Tidligere denne måneden kom også nyheten om at Affleck hadde fridd til kjæresten, og at de nå skal gifte seg.

Frieri

Paret har imidlertid vernet godt om detaljene fra forlovelsen, men nå letter artisten på sløret om det romantiske øyeblikket.

«Trodde du noen gang at din største drøm kunne bli virkelig? Lørdag kveld, da vi var på mitt favorittsted i verden (i boblebadekaret), gikk min vakre kjærlighet ned på ett kne og fridde», skriver hun på nettsiden sin «On the JLo», gjengitt av blant andre People.

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Ifølge stjernen ble hun virkelig tatt på sengen.

«Jeg så han i øynene og smilte og gråt samtidig, mens jeg forsøkte å innse at etter 20 år så skjedde dette om igjen. Jeg var tom for ord og han spurte 'er det et ja?' hvorpå jeg svarte 'ja, selvfølgelig er det et ja'», skriver hun videre.

Spesiell ring

«Smilet mitt var så stort og tårene trillet nedover ansiktet mitt. Jeg følte meg så utrolig lykkelig og hel. Det var ikke noe fancy i det hele tatt, men det var det mest romantiske jeg noen gang kunne sett for meg ... bare en rolig lørdag hjemme med to mennesker som lover hverandre å for alltid være der for hverandre», fortsetter hun.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

Ifølge 52-åringen har paret fått en ny sjanse på kjærligheten sammen.

Når det gjelder den spesielle forlovelsesringen, med grønn diamant, forteller Lopez at grønn alltid har vært hennes lykkefarge.

LES OGSÅ: - Hatt noen jævlige krangler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer