Tårene trillet under «Farmen»-exiten

«Farmen»- Mads tok en følelsesladd avskjed med de andre deltagerne etter at han måtte trekke seg fra TV-innspillingen.

TÅREVÅTT: Mads Fosdal klarte ikke å holde tårene tilbake da han kom med nyheten om at han skulle trekke seg fra Farmen. Foto: TV 2
TÅREVÅTT: Mads Fosdal klarte ikke å holde tårene tilbake da han kom med nyheten om at han skulle trekke seg fra Farmen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I onsdagens episode av TV 2-programmet «Farmen» måtte deltager Mads Fosdal (28) trekke seg, og reise hjem fra gården.

Fosdal valgte å samle hele gruppa, før han avslørte nyheten. Det hele var svært tårevått, og både Fosdal og flere av deltagerne brøt ut i gråt.- Dere skal vite at jeg er blitt jævlig glad i dere alle, uansett om dere akkurat kom inn, eller om dere har vært med meg fra dag én. Men det har dessverre skjedd noe på utsiden, så jeg er nødt til å trekke meg, sa han.Fosdal hadde i løpet av oppholdet på gården utviklet følelser for Marte Søreide (23). Hun tok Mads' beskjed svært tungt.- Jeg er blitt spesielt glad i Mads. Når han bare plutselig må dra, helt uforberedt, så blir det veldig intenst, sier hun mens tårene triller.Saken fortsetter under bildet.I forrige uke ble det kjent at Fosdal er tiltalt for bedrageri. Han skal møte i Nedre Romerike tingrett i november.Det var ABC Nyheter som først meldte om saken, der Fosdal er tiltalt for å ha «kjøpt» fire luksusbiler ved å forfalske sin innbetaling. Til sammen utgjorde beløpet 2.379.990 kroner.Da opptakene av «Farmen» startet i slutten av juli, var ikke TV 2 klar over tiltalen.- Deltakerne er gjennom en omfattende søkeprosess, men vi har ikke mulighet til å be om vandel av deltakere i tv-programmer. Vi er derfor avhengig av at de vi tar med i programmene er ærlige overfor oss underveis i søkeprosessen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer