TÅREVÅTT: Mads Fosdal klarte ikke å holde tårene tilbake da han kom med nyheten om at han skulle trekke seg fra Farmen. Foto: TV 2
TÅREVÅTT: Mads Fosdal klarte ikke å holde tårene tilbake da han kom med nyheten om at han skulle trekke seg fra Farmen. Foto: TV 2Vis mer

Tårene trillet under «Farmen»-exiten

«Farmen»- Mads tok en følelsesladd avskjed med de andre deltagerne etter at han måtte trekke seg fra TV-innspillingen.

SEOGHØR.NO: I onsdagens episode av TV 2-programmet «Farmen» måtte deltager Mads Fosdal (28) trekke seg, og reise hjem fra gården.

TRIST: Mads hadde fått et godt øye til Marte Søreide i løpet av oppholdet på gården. Hun ble veldig trist da Mads trakk seg.
TRIST: Mads hadde fått et godt øye til Marte Søreide i løpet av oppholdet på gården. Hun ble veldig trist da Mads trakk seg. Vis mer

Fosdal valgte å samle hele gruppa, før han avslørte nyheten. Det hele var svært tårevått, og både Fosdal og flere av deltagerne brøt ut i gråt.

- Dere skal vite at jeg er blitt jævlig glad i dere alle, uansett om dere akkurat kom inn, eller om dere har vært med meg fra dag én. Men det har dessverre skjedd noe på utsiden, så jeg er nødt til å trekke meg, sa han.

Fosdal hadde i løpet av oppholdet på gården utviklet følelser for Marte Søreide (23). Hun tok Mads' beskjed svært tungt.

- Jeg er blitt spesielt glad i Mads. Når han bare plutselig må dra, helt uforberedt, så blir det veldig intenst, sier hun mens tårene triller.

Saken fortsetter under bildet.


I forrige uke ble det kjent at Fosdal er tiltalt for bedrageri. Han skal møte i Nedre Romerike tingrett i november.

Det var ABC Nyheter som først meldte om saken, der Fosdal er tiltalt for å ha «kjøpt» fire luksusbiler ved å forfalske sin innbetaling. Til sammen utgjorde beløpet 2.379.990 kroner.

Da opptakene av «Farmen» startet i slutten av juli, var ikke TV 2 klar over tiltalen.

- Deltakerne er gjennom en omfattende søkeprosess, men vi har ikke mulighet til å be om vandel av deltakere i tv-programmer. Vi er derfor avhengig av at de vi tar med i programmene er ærlige overfor oss underveis i søkeprosessen.

TILTALT FOR BEDRAGERI: «Farmen»-deltageren Mads Fosdal (28) er slått konkurs og står tiltalt for bedrageri. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
TILTALT FOR BEDRAGERI: «Farmen»-deltageren Mads Fosdal (28) er slått konkurs og står tiltalt for bedrageri. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

- Vi skulle gjerne sett at Fosdal hadde informert oss om at han skulle møte i retten under innspillingen av «Farmen», sa presseansvarlig for programmet, Alex Iversen, til Dagbladet etter at nyheten ble kjent.

Fosdal har onsdag ikke vært tilgjengelig for kommentar.LES OGSÅ: «Farmen»-deltager tiltalt for bedrageri