Tårene trillet da kvinnene forklarte seg om Cosby-anklagene

Tre kvinner Cosby skal ha forgrepet seg på snakket for første gang om hendelsene.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det har de siste månedene stormet rundt skuespiller og komiker Bill Cosby (77), etter at flere kvinner har stått frem med sine historier om at Cosby skal ha voldtatt dem.

STØTTET COSBY: Phylicia Rashad, som tidligere spilte Bill Cosbys kone på TV, sa nylig at man burde glemme kvinnene som har anklaget Cosby for voldtekt. Foto: All Over Press
STØTTET COSBY: Phylicia Rashad, som tidligere spilte Bill Cosbys kone på TV, sa nylig at man burde glemme kvinnene som har anklaget Cosby for voldtekt. Foto: All Over Press Vis mer

Onsdag inviterte advokat Gloria Allred til pressekonferanse, der tre nye kvinner for første gang snakket ut om de angivelige overgrepene de skal ha blitt utsatt for.

Tårene trillet da kvinnene fortalte om de tidligere hendelsene.

Allred benyttet også anledningen til å angripe skuespilleren Phylicia Rashad, som tidligere spilte Cosbys kone på TV.

Rashad kom nylig med uttallelser om at man må «glemme kvinnene» som anklager Cosby for seksuelle overgrep.

«Dersom du selv, ditt barn, din søster eller din mor ville blitt utsatt for dette, ville du ikke sagt «Glem disse kvinnene». Du ville bedt om støtte», sa Allred til Rashad under pressekonferansen.

Noen timer senere stod Cosby på scenen i Kitchener i Canada. Da han forlot teateret vanket det protester, samt et stort pressekorps utenfor døren.

Men Cosby så ikke ut til å være påvirket av anklagene. Han fleipet og smilte før han satte seg inn i den ventende bilen.

Se video av Cosby og fra pressekonferansen øverst i saken.

LES OGSÅ: Saksøkt for å ha misbrukt 15-årig jente

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer