- Tårene sprutet

Musikkprodusent David Eriksen rørt over at Adelén gikk videre til finalen.

SEOGHØR.NO:   Det gikk helt til topps for Adelén Rusillo Steen (16) i MGP-delfinalen i Larvik lørdag kveld. Den unge artisten fikk mest stemmer av alle og kom seg videre til finalen i Oslo førstkommende helg.

Under lørdagens delfinale konkurrerte 16-åringen mot kjente navn som Sirkus Eliassen, Gaute Ormåsen og Anine Stang. Der Adelén, Sirkus Eliassen og Gaute Ormåsen til slutt ble stemt videre til Oslo.

- Det var helt utrolig. Hjertet mitt dunket og dunket. Jeg tenkte at jeg fikk gjøre det jeg kan. Når tredjeplassen ble ropt opp og det ble Gaute, så tenkte jeg kanskje, så ble andreplassen ropt opp og da tenkte jeg at det var gjort. Jeg forventet et helt annet navn. Jeg klarte ikke tenke, jeg bare skrek og skrek og begynte å gråte.

At Adelén gikk videre til finalen kom ikke på noen overraskelse for de andre artistene.

- Veldig kult at ho gikk videre. 16 år bare! Helt fantastisk, var rosen fra Sirkus Eliassen, 

og heller ikke Gaute Ormåsen sparte på superlativene.

- Det er helt fantastisk. Hun er bare 16 år. For henne er det en pangstart og hun er et supertalent. Hun ser helt rå ut på scena. Jeg tror hun er en ny stjerne.

- «Bombo» kommer til å bli en veldig stor hit!, sa Winta rett etter at Adelén hadde blitt kåret som vinner.

Adelén fremførte låten «Bombo», skrevet av Ina Wroldsen, en av Norges mest meritterte popkomponister med artister som Britney Spears og One Direction på kundelista. Adelén er også signert av den kjente musikkprodusenten David Eriksen.

- Dette har gått over all forventning. Jeg syns vi har fått maks utbytte. Det blir ikke bedre! Vi er så stolte over å sende av gårde en 16-åring som takler det presset her. Hun har en arbeidsmoral og en evne til å ville mer. Det er sjeldent.
 
- Hva tenkte du når navnet ble ropt opp?

- Det kom tårer så det sprutet. Og det er ikke flaut å si.

Se reaksjoner etter delfinalen her: