GJORDE COMEBACK: I 2007 spilte 80-talls stjernene Corey Haim (t.v) og Corey Feldman inn realityserien "The Two Coreys", men serien ble kansellert i 2008 og duoen brøt kontakten på grunn av Haims narkotikaproblemer. Foto: All Over Press
GJORDE COMEBACK: I 2007 spilte 80-talls stjernene Corey Haim (t.v) og Corey Feldman inn realityserien "The Two Coreys", men serien ble kansellert i 2008 og duoen brøt kontakten på grunn av Haims narkotikaproblemer. Foto: All Over Press Vis mer

- Tårene rant nedover kinnet mitt

80-talls stjernen Corey Haims død har gått hardt innpå film-partneren Corey Feldman.

Publisert
SEHER.NO:  80-talls stjernen Corey Feldman (38) er knust av sorg etter at hans partner i åtte filmer, Corey Haim, døde natt til onsdag, av det som antas å være en overdose.

Haim - som i tillegg til filmer som "License to drive" på 80-tallet også spilte i realityserien "The Two Coreys" fra 2006 til 2008 med Feldman - har i lang tid slitt med rusproblemer.

I 2008 sa Feldman til amerikansk presse at han ikke ville snakke med Haim før han ble edru.

Men etter å mottatt dødsbudskapet onsdag, publiserte han et følelsesladet innlegg på sin blogg, hvor han kalte Haim for "sin bror".

- Jeg ble vekket 8.30 av min bror og søster som banket på soveromsdøren. De informerte meg om tapet av min bror Corey Haim. Øynene mine var knapt åpne før tårer rant nedover kinnet mitt. Jeg er så lei meg på vegne av hans mor Judy, hans familie, min familie, alle våre fans og ikke minst min sønn, som jeg må forklare dette for når han kommer hjem fra skolen", skriver Feldman.

Les hele minneordet fra Feldman her (ekstern lenke)

Også "Karate Kid"-stjernen Ralph Macchio uttrykte sin sorg over Haims bortgang på via sin Twitter-side.

- Det er alltid så trist når avhengighet og demoner vinner. Hvil i fred, Corey Haim, skriver han.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!
 

LES OGSÅ: Kollapset og døde foran moren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer