STRIGRÅTER: I kveldens episode av Idol blir Tone svært berørt av en av deltagerne. Foto: TV 2
STRIGRÅTER: I kveldens episode av Idol blir Tone svært berørt av en av deltagerne. Foto: TV 2Vis mer

Tårene rant fra Tones øyne

Vrakingen av «Idol»-talentet ble for mye.

SEOGHØR.NO: Artist Tone Damli Aaberge (26) er dommer for andre året på rad i Idol og har hørt hundrevis av håpefulle sangfugler. I fredagens episode klarer ikke den nybakte mammaen å holde tårene tilbake.

Deltagerne blir satt på sin tøffeste prøve hittil. 170 deltagere har fått hver sin gullbillett etter auditionrundene i Trondheim, Stavanger, Tromsø, Bergen og Oslo.

Etter denne runden er det kun 40 av de 170 deltagerne som fortsatt kan å kjempe om en plass i finalen.

- Vi er klare for blodbad på Økern, sier artistmanager og dommer Gunnar Greve i begynnelsen av episoden.

Spesielt én av fredagens auditioner gjør sterkt inntrykk på Tone, som strigråter for åpent kamera mens Esben "Dansken" Selvig gir beskjed til en av deltagerne om at han dessverre ikke går videre i konkurransen.

- Dette er en brutal måte å gjøre det på altså, sier 26-åringen til kameraene.

- Dette er brutalt og nådeløst, og ikke noe gøy for noen av oss, legger Esben til.

TUNGT: - Hvis man ikke leverer i dag så er det på hue og ræva rett ut. I dag blir det hardt, sier Tone. Her med dommerne dansken, Kurt Nilsen og Gunnar Greve. Foto: TV 2
TUNGT: - Hvis man ikke leverer i dag så er det på hue og ræva rett ut. I dag blir det hardt, sier Tone. Her med dommerne dansken, Kurt Nilsen og Gunnar Greve. Foto: TV 2 Vis mer

 

Tone kan imidlertid trøste seg med at ting er langt mer harmoniske på hjemmebane, hvor hun tilbringer mye tid med å synge for datteren Billie (4 mnd.).

- Jeg synger for henne hver eneste kveld. Jeg har drevet og spilt inn juleplate i sommer, så jeg har øvd meg på babyen for å lære meg tekst og sånn. Her går det i julemusikk, sa hun til Seoghør.no i august.

- Hva er favorittlåten hennes?

- Jeg kan ikke avsløre hvilke låter jeg jobber med. Men hun har en favoritt.

Fredagens «Idol»-epsiode sendes på TV 2 kl. 20.00

LES OGSÅ: