Tårene rant etter show-fiaskoen

- Jeg fikk en fornemmelse av tomhet etter den intense perioden jeg har vært igjennom, sier Jarl Goli.

POSITIV: Jarl Goli tar nederlaget i Stavern med godt humør, og ser frem til å gjenopplive forestillingen til høsten.  Foto: Se og Hør
POSITIV: Jarl Goli tar nederlaget i Stavern med godt humør, og ser frem til å gjenopplive forestillingen til høsten. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I helgen ble det kjent at Jarl Golis (56) sommershow «Med sex på bakrommet» ble kansellert etter bare fire forestillinger på grunn av sviktende billettsalg.

Det fantastiske sommerværet skal være blant årsakene til at showet ble tatt av plakaten.

«Etter en fullsatt premiere med et hjertevarmt og begeistret publikum, har forestillingen kjempet mot strålende sommervær og renskurte svaberg i den vestfoldske skjærgård», stod det i en pressemelding som ble sendt ut.

En anmelder ga forestillingen hard kritikk og skrev blant annet at han ble bekymret for den gode mannen man husket fra «Portveien 2». Dette synes Goli var helt i orden.

- Jeg kan ikke kritisere en kritiker. Jeg synes det er bra at det er noen som holder oss i ørene. Jarl Goli fikk som fortjent og det mener jeg fortsatt, men det jeg synes er blodig urettferdig er at de seks andre jeg sto på scenen med ikke fikk skryt for sitt arbeid, forteller han i et intervju med VG.

Likevel innrømmer han at han gråt en skvett også etter nederlaget.

- Jeg fikk en fornemmelse av tomhet etter den intense perioden jeg har vært igjennom. Det bare rant. De siste månedene har jeg levd i en egen boble, og når du er ferdig med en periode som har vært så intens, får du tid til refleksjon, sier han til avisa.

Til høsten er Goli en av deltagerne som skal svinge seg på parketten i årets sesong av «Skal vi danse» på TV 2.LES OGSÅ: Goli ble forlatt av moren sin som liten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer