<strong>TURBULENT EKTESKAP:</strong> Forholdet mellom Amy Winehouse og Blake Fielder-Civil gikk i berg-og-dalbane.  Nå sørger han over ekskonas bortgang. Foto: Stella Pictures
TURBULENT EKTESKAP: Forholdet mellom Amy Winehouse og Blake Fielder-Civil gikk i berg-og-dalbane. Nå sørger han over ekskonas bortgang. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Tårene mine vil ikke tørke

Amy Winehouse' eksmann er i sjokk etter stjernens død.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag ettermiddag kom nyheten om at den britiske pop- og soulsangerinnen Amy Winehouse (27) har gått bort.

Ifølge Radar Online er det nå blitt kjent at 27-åringen døde alene i sengen sin, og at hun ble funnet av sikkerhetsvakten sin etter flere timer. Det bekreftet stjernens sikkerhetsvakt og venn, Chris Goodman til The Sun på søndag.

Winehouse giftet seg med på- og av-kjæresten Blake Fielder-Civil 18. mai 2007 i Miami i Florida, men paret ble skilt i august 2009.

Til The Sun forteller eksmannen  - som for tiden soner en fengselsdom - at han brøt sammen i tårer da han fikk høre om Winehouses dødsfall.

- Jeg er utrøstelig. Tårene mine vil ikke tørke. Alle som kjente meg og Amy, var klar over den dype kjærligheten vår. Jeg kan ikke fatte at hun er død, sa han søndag, ifølge den britiske tabloidavisen.

Ekteskapet mellom de to var imidlertid preget av en rekke nedturer. I 2007 innrømmet Winehouse at hun kunne være voldelig mot ektemannen når hun var beruset. I august samme år ble de to avbildet blodige i gatene i London, etter det som skulle ha vært en slåsskamp mellom de to.

Blake Fielder-Civil har også blitt sitert på i engelske tabloider at det var han som introduserte henne for crack, cocain og heroin. Mens han satt i fengsel en periode fra juli 2008 til februar 2009 fant Winehouse kjærligheten på nytt i skuespiller Josh Bowman. Hun uttalte da at forholdet mellom henne og Blake var basert på å ta narkotika.

Winehouse kjempet lenge med alkohol- og narkotikaproblemer, og var innlagt på avvenning minst fem ganger. Obduksjonen av Winehouse, blir ifølge Radar Online klar tidligst mandag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er fullstendig knust   


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer