TØFT VALG: - Hadde jeg hatt et par dager til med Torbjørn som partner, hadde jeg neppe hatt hjerte til å sende ham hjem, sier Caroline Knutsen etter tirsdagens dramatiske «Paradise Hotel»-episode. Foto: TV3
TØFT VALG: - Hadde jeg hatt et par dager til med Torbjørn som partner, hadde jeg neppe hatt hjerte til å sende ham hjem, sier Caroline Knutsen etter tirsdagens dramatiske «Paradise Hotel»-episode. Foto: TV3 Vis mer

- Tårene kommer når jeg ser det igjen

Gjensynet med «Paradise Hotel» ble sterkt for Caroline Knutsen.

SEHER.NO: Etter at romkameraten Victoria Norrman (20) mandag forlot «Paradise Hotel» var det tirsdag Torbjørn Stafford Barths tur til å forlate TV3-serien - to dager før årets finale.

Stavanger-kvinnen Caroline Knutsen (20) valgte å gi Torbjørn fyken etter kun en dag som partner, til fordel for Niklas Vindel (24) - som i kveldens episode gjorde et overraskende comeback.

- Jeg føler at jeg skyldte Niklas det, vi hadde et veldig veldig tett vennskap før han ble sendt ut av hotellet. Men folk får kanskje inntrykk av at det var en lett avgjørelse for meg, og det var det ikke.

- Torbjørn er en herlig fyr, og hadde vi vært sammen et par dager til på rommet, hadde jeg neppe hatt hjerte til å sende ham hjem, sier Knutsen til Seher.no.

Caroline har vært tidligere vært med på å sende  blant annet Petter Holmbakken og Niklas Vindel ut av realityserien og legger ikke skjul på at dramatikken har kostet krefter.

- Jeg mener jeg var en av de som havnet i flest situasjoner der inne. Jeg ble tvunget til å ta vanskelige valg, mens andre bare surfet igjennom uten å møte så mye motstand, og det gjorde meg sliten. Den siste uken sov jeg tre timer om dagen, noe jeg aldri gjorde da jeg kom inn.

- Det vanskeligste var å velge mellom Jon og Petter, men jeg slet også under kveldens parseremoni. Tårene kommer når jeg ser det igjen, sier hun til Seher.no.

Til tross for de mange følelsesladete episodene og tøffe valgene, hevder Caroline hun ikke har fått de samme negative tilbakemeldingene som realitykollega Victoria Norrman.

- Jeg er ikke så overrasket over at Victoria har fått en del kritikk, fordi hun har spilt mye tøffere enn meg.Tilbakemeldingene har nesten bare vært positive for min del, og det skyldes kanskje at folk ser at jeg prøvde å være ærlig hele veien.

Selv om hun ikke nølte med å velge Niklas som romkamerat, avviser imidlertid Caroline at det var noe mer enn vennskap mellom de to.

- Jeg og Niklas har aldri vært interessert i hverandre på den måte, men blitt veldig gode venner. Jeg vet at Tine og andre klaget over at han snakket mye om sex, men siden det ikke var noen sånne følelser mellom oss, opplevet jeg ham bare som en snill og rolig fyr, sier hun til Seher.no.

- Allerede under innspillingen skjønte jeg at en del av valgene hennes kunne komme til å vekke reaksjoner blant TV-seerne.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nå vil jeg legge Paradise-Victoria bak meg