- Tårene kom da jeg fikk se Lena Kristin

Trond Fausa Aurvåg og Lena Kristin Ellingsen lovet hverandre evig troskap.

LYKKELIG GIFT: Det ferske ekteparet Trond Fausa Aurvåg og Lena Kristin Ellingsen smilte strålende etter vielsen lørdag ettermiddag. Bruden var alveaktig vakker med et «Ringenes Herre»-lignende hodesmykke og brudebukett med hvite blomster. Foto: Tor Lindseth
LYKKELIG GIFT: Det ferske ekteparet Trond Fausa Aurvåg og Lena Kristin Ellingsen smilte strålende etter vielsen lørdag ettermiddag. Bruden var alveaktig vakker med et «Ringenes Herre»-lignende hodesmykke og brudebukett med hvite blomster. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Solen gløttet frem da skuespillerne Trond Fausa Aurvåg (41) og Lena Kristin Ellingsen (33) endelig ble mann og kone lørdag, i Gamle Aker kirke i Oslo.

Etter vielsen kom de nygifte smilende ut av kirken sammen, og brudgommen bar parets sønn Ole Ivan (1) på armen.

- Det var veldig rørende å se Lena Kristin komme oppover kirkegulvet, da kom tårene, avslørte en rørt brudgom etter vielsen.

Både han og bruden var enige om at seremonien var veldig rørende, mens Lena Kristine avslørte hvordan den siste natten som ugift hadde vært.

- Jeg har vært veldig nervøs, jeg fikk ikke sove i natt, fortalte hun.

Den flotte bruden strålte i sin langermede, vintage-inspirerte brudekjole. Kjolen kommer fra kjolekolleksjonen som venninnen Pia Tjelta lanserte sammen med det norske merket By Timo i vår.

VAKKER: Lena Kristin Ellingsen var nydelig i kjolen designet av venninnen og kjoledesigneren Pia Tjelta - som trådte til for å rette på kjolen da bildene skulle tas.  Foto: Tor Lindseth
VAKKER: Lena Kristin Ellingsen var nydelig i kjolen designet av venninnen og kjoledesigneren Pia Tjelta - som trådte til for å rette på kjolen da bildene skulle tas. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Kom i Cadillac

Bruden ble kjørt til kirken i en blå veteranbil av merket Cadillac, og hvite ballonger fulgte det muntre brudefølget på vei inn i kirken.

Brudgommen derimot ankom vielsen på beskjedent vis - til fots.

«Den brysomme mannen»-skuespilleren tok seg til og med tid til en prat med Se og Hør før han gikk inn i kirken.

- Jeg har nervene under kontroll, men jeg er veldig spent, røpet han.

Bryllupsfesten arrangeres på Ingierstrand bad, ifølge VG.


Blant de mange celebre gjestene i bryllupet er skuespiller Pia Tjelta (36), skuespiller Marianne Hole (31) og ektemannen Eigil Landmark, nygifte Christian Skolmen (43) og Isabel Ødegård (37), «Hercules»-aktuelle Aksel Hennie (38) og artist Jon Andreas «Jono El Grande» Håtun (41).

Sammen i åtte år

ORIGINALT KJØRETØY: Veteranbilder er vanlige transportmidler i bryllup, men de er ofte av en eldre modell enn den blå veteranbilen «Mammon»-stjernen Lena Kristin Ellingsen ankom Gamle Aker kirke i. Etter vielsen forlot brudefølget kirken i den ballongpyntede Cadillacen. Foto: Tor Lindseth
ORIGINALT KJØRETØY: Veteranbilder er vanlige transportmidler i bryllup, men de er ofte av en eldre modell enn den blå veteranbilen «Mammon»-stjernen Lena Kristin Ellingsen ankom Gamle Aker kirke i. Etter vielsen forlot brudefølget kirken i den ballongpyntede Cadillacen. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Brudeparet har vært sammen siden 2006 og fikk sønnen i juli i fjor. Tidligere har Lena Kristin, kjent fra NRK-serien «Mammon», fortalt at de kaller sønnen Ivan til vanlig, men at navnet har en helt spesiell betydning:

- Under 2. verdenskrig døde mange russiske krigsfanger i fangeleiren i Saltdal, der jeg er vokst opp. Min bestefar hjalp en av disse fangene – en kar som het Ivan – under og etter krigen.

- Siden døpte han en av sine sønner, min onkel, etter denne krigsfangen. Nå har Trond og jeg tatt Ivan-navnet videre til en ny generasjon, fortalte hun til Seoghør.no i fjor høst.

Guttebabyen er oppkalt etter to onkler, ettersom Ole er navnet på Tronds onkel.
Trond på sin side er godt kjent fra den eventyrlige NRK-suksessen «Lilyhammer».

LES OGSÅ: Skater-legende døde brått

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer